Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto zmieniać szkołe?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich! Mam dosyć mojej klasy, chodze do 2LO i marze aby sie przenieść do innej szkoły!!! Nienawidzę tej klasy ona mnie wykańcza, na 18osób tylko rozmawiam z 3 i tylko my mówimy sobie hej, teraz i z nimi się pokłóciłam wiec całkiem jestem sama.. Nie radze sobie jestem osobą towarzyską, i cholernie brakuje mi kogos do rozmów, spotykam sie z innymi z innych z którymi chodziłam do gim tj dwie osoby, wow na prawdę dużo.. :( OPŁACA MI SIĘ TERAZ PRZENOSIĆ DO INNEJ SZKOŁY DO 3 LO, wiem jedno nie wytrzymam dłuzej w tej klasie, nienawidze jej! Codziennie ktos mi dokucza, śmieje sie ze mnie, a d**e to mi rąbią tak, że brak slów, ta klasa mnie zabija!

Gość gość
chyba warto!!

Gość gość
heh, w moim byłym już LO powstały grupy osób, które ze sobą trzymały, rozmawiały etc. Nie przejmuj się tym, bo za rok skończysz szkołę, każdy pójdzie w innym kierunku i tyle będziesz ich pamiętać. Na studiach poznasz nowych ludzi. Nie masz gwarancji, że w nowej szkole będzie inaczej. Ja bym jeszcze wytrzymała ten rok, skup się na nauce i najbliższych, zaufanych znajomych.