Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkatopikumam32lata

Nie mam checi na seks z chlopakiem ale ogolnie to tak

Polecane posty

Gość gość
To byłoś iśc spać jaki masz problem? Ja na prawde starams ię zrozumieć ale te twoje problemy sa tak śmieszne, tak łątwo można je rozwiązać a ty siedziesz i dramatyzujesz i zrzędzisz. Byłąm chora, zmęczona, byłam po nocce, bla bla bla kobieto nie tylko ty pracujesz, nie tylko ty jesteś zmęczona, może weź się czasami uśmiechnij bo ja widze że ktoś tam się jednak dla ciebie stara ale nie może tobie dogodzić. Jesteś bez życia, ciągle narzekasz, nic ci nei pasuje, współczuję temu chłopakowi oby szybko przejrzał na oczy i się uwolnił od ciebie.

moze od razu niech rozmawia przez telefon podczas seansu albo przedstawienia w teatrze lub operze?chyba sa jakies granice?a moze to ja mam nerwice i przejmuje sie Bog wie jakimi ludzmi?

poszlam spac, ale nad ranem o 7 jego alarm sie wlaczyl ktory nie musial sie wlaczyc bo on zapomnial go wylaczyc. nie dramatyzuje po prostu stwierdzam fakty. on jest dobry, mily, uczynny. np sms z pracy:" dzisiaj jest bardzo nudno w pracy. nawet probowalem sie zabic z tego powodu:(". Taki byl sms przed waznym egzaminem ktory zdaje, nie odpisalam na tego smsa bo ten sms b yl za glupi po prostu by cokolwiek napisac.Albo spacerujemy, kolo nas przejezdza 6 wozow strazackich do domu w ktorym prawdopodobnie komin sie zapalil, nie wiem ,bylo ciemno ale wyjrzalam bo nie wiedzialam co sie dzieje a on :"aaaa ciekawska jestes"... nie jest to kwestia ze jestem ciekawska, tylko pomyslalam ze cos powaznego sie wydarzylo skoro tyle wozow nadxjechalo razem z karetka...

Gość gość
autorkatopikumam32lata dziś moze od razu niech rozmawia przez telefon podczas seansu albo przedstawienia w teatrze lub operze?chyba sa jakies granice?a moze to ja mam nerwice i przejmuje sie Bog wie jakimi ludzmi? x Nie, z prostych sytuacji robisz dramaty. Jeśli naprawdę nie tolerujesz jego zachowan (bo do siebie nie pasujecie) to po co z nim jesteś? Prawdopodobnie masz za dobrze i to Cię nudzi.

Gość gość
hahaha, dziękuję za rozbawienie z rana nie jestem ciekawska, ale zaciekawiło mnie to co się wydarzyło w okolicy :D

Ja w ogole nie odczuwam juz checi poznania go, rozmawiania z nim, bo on caly czas gada. ja jestem typem gadacza i brakuje mi zeby ta druga polowa mnie sluchala. oboje jestesmy spod znaku blizniat, 2 dni nas roznia, czuje jakby on byl moja wierna kopia:/.

Gość gość
ty po prostu nie masz za grosz poczucia humoru, robisz problemy z niczego i tego nie widzisz. Nie widzisz swoich wad tylko jego, albo ten tekst że jesteś ciekawska na prawdę cię to jakoś obraziło? Nie mogę uwierzyć że taka osoba jak ty istnieje, zobacz na komentarze ile ludzi pisze podobnie do mnie i ty nadal uważasz że nie masz problemu ze sobą? Ty powinnaś być sama.