Gość makiado45 Napisano Kwiecień 15, 2015 Szukalam podobnego tematu, ale chyba nie ma, dlatego pytam: kto sie przylaczy w walce o upragniona sylwetke? Wiadomo, ze im sie jest szczuplejszym, tym trudniej schudnac. Ciekawa jestem, czy znacie jakies metody na opanowanie wieczornych napadow obzarstwa? :D Podzielcie sie swoimi sposobami na odchudzanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2015 Prosty sposób; 3/5 zbilansowanych posiłków w ciągu dnia, wtedy nie jest się głodnym wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
actislim 0 Napisano Maj 5, 2015 www.actislim.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2015 jem 3 posiłki, przed każdym wypijam szklankę wody, i ćwiczę jogę, ale muszę przyznać, że jest to powolny prces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judy1410 0 Napisano Maj 5, 2015 podstawa jest odpuszczenie kolacji,mozna zjesc wiekszy obiad okolo 16,ale pozniej juz odpuszczamy obzeranie sie:)ewentualnie jakis owoc no i musi byc suplement diety....ja osobiscie polecam www.actislim.pl.jest naprawde skuteczne sprobujcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
his infernal majesty 1 Napisano Maj 5, 2015 ja jem obiad o 16 i potem już nic ale też nie mogę schudnąć jakoś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
his infernal majesty 1 Napisano Maj 5, 2015 no i ja mam inaczej bo z 59 chcę na 53 a chociaż na 55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2015 poleca slimette http://nplink.net/dZiA8hQI ja zrzuciłam 5kg w miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miedziaER Napisano Maj 5, 2015 male cele sa najtrudniejsze bo wag aspada wolniej. dlatego ja wlacyzlam do diety suplement acetomale i uregulował moją przemianę materii :) ! chudne 0,8 kg n atydzien. jak dla mnie super ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach