Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naturalne i tanie kosmetyki które naprawde działają znacie takie??

Polecane posty

Gość gość

chodzi o kremy do twarzy i inne cuda,które niemaja w sobie tej calej chemii paskudnej a sa w miare tanie i dobre.

Gość gość
studentko, chodzi Ci kotku o krem do smarowania buziaka?:)

Gość gość
Polecam ZSK, beautyever, biochemia urody. zrób sobie serum z wit C, przepis na różnych blogach :P i jeszcze zainteresuj się firmą Sylveco i Make me bio, ale czy ona takie tanie - to nie wiem..

Gość gość
ja lubię kremy oeparol, mają w składzie olej z wiesiołka, aktualnie mam ten z serii balance i jest bardzo fajny, co do ceny też nie jest wygórowana

Gość gość
ja mam oeparol hydrosens i też jestem zadowolona. odpowiednio nawilża skórę, a cena jest bardzo przystępna. mam mieszaną cerę ze skłonnością do przetłuszczania w strefie T. ostatnio świecę się coraz mniej więc traktuję to jako spory sukces ;)

Gość gość
peeling z kawy robie sobie sama. fusy od kawy do tego szczypta cynamonu ( chyba ze ktos jest uczulony!) do tego jakis żel pod prysznic i nacieramy uda i brzuch. EFEKT MUROWANY. skora jak pupcia niemowlaczka

Gość corneliusa
oeparol balance jest swietny do skóry atopowej, ja miałam straszne problemy z doborem odpowiedniego kremu, a ten mi bardzo pasuje :)

Gość gość
Sylveco i DLA polecam

Gość olka_92
wyżej wymieniony oeparol. tanie kosmetyki, które rzeczywiści działają. próbowałam już opakowanie balance, a teraz próbuję hydrosense. mam mieszaną cerę i nie jestem w stanie przewidzieć jej reakcji po kremach, ale na składniki zawarte w oeparolowych kremach reaguje naprawdę dobrze.

Gość gość
Jaki skład ma Oeparol? Całkowicie naturalny?

Gość gość
sylveco świętny. akurat sie posmarowalam lekkim kremem brzozowym.

Polecam Naturalnie z Pudełka :) pierwszy w Polsce box subskrypcyjny, w którym znajdziecie tylko naturalne kosmetyki. Wartość kosmetyków z pudełka zawsze jest znacznie wyższa niż koszt pudełka. Naprawdę warto ;) Dorota www.naturalniezpudelka.pl

Gość ul_ka
Oeparol ma całkiem dobry skład. Więcej info na stronie producenta (nie mogę tu wkleić linku bo uznają go za spam ;()

Gość gość
http://terapiasokami.pl/leki-polne to wam polecam, pić zioła i naturalne napary a najlepiej wyciskane soki, ja mam wyciskarkę kuvingsa z której nawet sok z pokrzywy uda się zrobić

Ja używam jedwab do ciała hydrosense z oeparola. Jest cała seria dermokosmetyków. Ale podobno też jakiś suplement do łykania. Ktoś brał?

Gość gość
Tanie i dobre? Nie ma takich