Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mamy nie szukacie rzadkich imion

Polecane posty

Gość gość

i wolicie lenke wikusie czy julke jak np idalkę rozalkę czy inne piekne rzadkie imie...

Gość gość
Co wy macie do hooooja z tymi rzadkimi imionami?????? 1000000000 razy lepsza taka Julka czy Lenka od jakiś dziwadeł ! Robicie dziecią krzywdę na całe życie takimi imionami ! Mój szwagier dał dziecku takie ni w piiiiiisdę ni w oko imię myśli że są tacy super oryginalni a każdy się za ich plecami śmieje.

Gość gość
czym lenka jest lepsza od helenki a julka od anastazji

Gość gość
Co wy macie do hooooja z tymi rzadkimi imionami?????? 1000000000 razy lepsza taka Julka czy Lenka od jakiś dziwadeł ! Robicie dziecią krzywdę na całe życie takimi imionami ! Mój szwagier dał dziecku takie ni w piiiiiisdę ni w oko imię myśli że są tacy super oryginalni a każdy się za ich plecami śmieje. x pewnie melania,lecz sie psycholko

Gość gość
A nie moze byc i zadkie i ladne np.AGNIESZKA KATARZYNA raczej rzadko sie je teraz slyszy

Gość gość
Nie potrzebuję wymyslnego imienia, żeby moje dziecko bylo dla mnie wyjątkowe

Gość gość
a pospolite imie nie znaczy ze ładne,imie ma sie podobac a nie byc popularne ps rozalia bardzo piekne imie autorko

Gość gość
No widzisz ta Rozalia jest niepospolita , a dla mnie brzydka okropnie. Ochydne wręcz imie. A sama napisalas , ze imie ma sie podobac :D Ludzie daja takie imie jakie IM sie podoba, bez zwiazku czy jest rzadkie, niepospolite czy popularne.

Gość gość
Dla ciebie może oHydne, dla kogos innego piękne, o gustach się nie dyskutuje

Gość gość
No, nie dyskutuje się, ale ty narzucasz swój gust innym, pisząc, ze Rozalka to takie piękne imię. Zapomniałaś tylko dodać "dla mnie".

Gość gość
już ci tłumacze ten feromonem bajką: dawno dawno temu, w krainie zwanej Europą, zapanował tyran o imieniu Chrześcijaństwo, król ten nie tolerował byłego władcy o nazwie Pogaństwo, ale ten właśnie poprzednik wprowadził święto o nazwie urodziny, nowy król postanowił znieść to święto, a w zamian wprowadzić urodziny i nakazał by patronami imion nowo narodzonych dzieci byli święci... i tak już zostało

Gość gość
dziś miało być "a w zamian wprowadzić imieniny"

Gość gość
akurat to nie ja napisałam o tym, że to piękne imię ( choć dla mnie piękne), za to ty chyba sama nie do końca wiesz, o co ci chodzi

Gość gość
dla mnie dwa patologiczne imiona to Julka i Kacper

Gość gość
Co to znaczy "dziecią" ?

Gość gość
"dziecią" buhahahaha :D skąd się biorą te tępaki?!

Gość cołko prowda
gość dziś A nie moze byc i zadkie i ladne np.AGNIESZKA KATARZYNA raczej rzadko sie je teraz slyszy xxx ale nasze rówieśnice maja tak na imię i to całymi chmarami, bo 30 lat temu było 10 sztandarowych imion żeńskich i ja osobiście nie zniosłabym kolejnej Kaśki w swoim życiu. Aha! i pamiętajcie, że nie ma czegoś takiego jak patologiczne imię, a już na pewno nie są nimi Julia i Kacper. Imiona stare ale ostatnio najzwyczajniej w świecie POPULARNE czyli idąc tym tropem te wasze pięęęękne KASIE, ANIE, MADZIE, AGNIESZKI to taka patologia od 1970 do1990 mniej więcej :o

Gość gość
Cołko prowda kocham cię normalnie jak zawsze trafnie piszesz i dobrze godosz! piszesz to co ja myślę ale sama bym tego tak w słowa nie ubrała i dopiero na to wpadam jak cię czytam :P Dać jej wódki!

Gość gość
Nie cierpię miachalina- miHalina :D (misia,michasia-głupkowato), nadia- jak ruska d****** lena-to samo, oliwia-blondi solara, zuzia- jak mała to ładnie a jak dorosła to okropne, maja- bajkowe imię dobre do wieku nastolatkiantonina- tosia dla małej ładnie ale już antonina w zyciu dorosłym jest ochydne. mogłabym długo wymieniać. czasem lepiej popularne ale do przyjęcia w dzieciństwie i zyciu dorosły,, imię takie które ładnie brzmi w całości jak i zdrobnienia.w rzeczywistości jest tak jak ktoś napisał- rodzice myślą że sliczne i oryginalne a inni śmieją się.

Gość Julia Julijaaaa
No właśnie w naszych czasach same kaśki, aśki, anki ale jakoś za patologię tego nie uważacie, bo was to dotychy, bo to są wasze imiona paulinki, moniki, magdy i agnieszki hmmmm ciekawa logika :o a ja jestem julia i byłam jedyna w szkole ale oczywiście to moi rodzice nie mieli pomysłu, byli nudni, głupi i patologiczni nie wasi :o Za to rodzice dzisiejszych julek to patola bez pomysłu i polotu, dobrze, że wasi rodzice tacy cool byli i takie macie niepowtarzalne imiona :o

Gość gość
ciekawe jakby was KASIUNIE ktoś nazwał patolą bo byłyście popularne X lat temu? Kto najgłosniej krzyczy o tych ameliach, juliach i oliwiach właśnie te "kaśki" których było swego czasu więcej niż julek teraz. Jedziecie na kogoś, a same macie imiona nadawane że tak powiem "fabrycznie". Nie dość, że ślepe jesteście to jeszcze do cna głupie :o i przyganiacie jak kocioł garnkowi!

Gość gość
Co za analfabetki tu siedzą :o polska język trudna, nie? 🖐️

Gość gość
no faktycznie wasze szanowne mamusie w PRL-u to były dopiero patolki :P ja miałam w klasie 4 Katarzyny, 3 Anny, 2 Joanny, 2 Magdy i 3 Agnieszki :P W pozostałych klasach w szkole sytuacja miała sie podobnie w prawie każdej klasie była tez Patrycja, Monika, Paulina i Marta. Ja mam na imię Dobrawa i kocham swoje imię. Ono do mnie pasuje, bo jestem taka raczej folkowa, mam długie warkocze i jak się przedstawiam to każdy się uśmiecha i sam stwierdza, że to do mnie pasuje.

Gość gość
Dobrawa, masz rzadkie imie i ja bym nie chwalila sie tym na kafe bo znajomi od razu cie zidentyfikua se tu piszesz

Gość gość
Niekoniecznie, bo raczej nie jestem jedyna w Polsce poza tym jak mnie nawet tu odnajdą to co? bo nie rozumiem?

Gość gość
Najrzadsze imię damskie to SRACZKA a męskie to SRACZ

Gość gość
Jakbyś miała Jolanta, Dżesika albo Nikola to byś miała tlenioną tapirowaną grzywę. Do imienia trzeba się dopasować

Gość gość
Ależ ty durna jesteś :o ciekawe jak ty się dopasowałaś do swojego imienia. Moja okulistka, pani doktor ma na imię Jolanta i nie widziałam jej w tlenionej grzywie, takie frazesy to jakieś zakompleksione nieuki powtarzają :o

Gość gość
Piszecie ze kaski byly kiedys a ja mam34lata paskudne imie czyli sylwia a moja5letnia corka jest kasia i jest jedyna w calej szkole i wogole teraz kasiek malo jest

Gość gość
Oczywiście, że się dopasowałam. Jolanta to imię patologii