Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mamy nie szukacie rzadkich imion

Polecane posty

Gość gość
gość dziś skoro "do imienia trzeba się dopasować" to na podstawie twojej głupawej wypowiedzi wnoszę, że jesteś Vanessa, a na drugie masz Loda :P

Gość gość
ale kasiek kiedyś było dużo i mnie się to przejadło zwyczajnie co z tego ze jest jedyna w szkole ja w życiu nie chciałabym kaśki ale nie mówię że to brzydkie imię :)

Gość gość
Jolanta to imię patologii xxx Znam matematyczkę, księgową i lekarkę o tym imieniu zapewniam cię, że patologią nie są. Patologiczne i prostackie to jest twoje myślenie :o

Gość gość
Dopasować wizualnie!

Gość gość
To jak powinna wygladac sylwia,albo kasia bo nie wiem czy z corka pasujemy

Gość gość
ach "wizualnie" hahahahaha :P O mamo ale brednie :o bo ty masz tam jakiś obrazek w swojej ograniczonej główce to moja lekarka, babka z klasą, elegancka brunetka lat 36 MUSI się "dopasować wizualnie" do twojej wizji kogoś o tym imieniu :P nie dość że jest jakaś wizualizacja to jeszcze przymus :P hahahahaha PADŁAAAAM!

Gość gość
gość dziś Dopasować wizualnie! xxxx a ty jakiś dekret prawny wydałaś w tej sprawie? że trzeba się dopasować to twoich wyobrażeń..... Może ty się Hermenegildo dopasowuj do swoich imaginacji ale normalnym ludziom daj spokój i przede wszystkim lecz się :P

Gość gość
Moim zdaniem grunt, żeby nie kierować się tylko modą, ale też pomyśleć, jak dziecku się będzie żyło z takim imieniem. Julka czy Amelka oczywiście, że są pięknymi imionami, ale nie chciałabym mieć tak na imię jak 5 innych dziewczynek w klasie :) mi sie tylko nie podobają skróty typu Aleks. Aleksy ok, Aleksander też spoko, ale ten Aleks to dla mnie trochę taki wykastrowany lub burkowaty. Ale oczywiście to decyzja rodziców, jakby mi się samej nie podobała :P

Gość cołko prowda
gość dziś Nie, nie pasujecie, bo WEDŁUG MNIEEEEEE Sylwia to ciemnowłosa smukła dama, a Kasia to lokowana blondynka o niebieskich oczach typ sportowca :P :P :P :P Zgłaszam twoje AJ PI na policję, już jadą ci dziecko zabrać :P

Gość gość
gość dziś Nie wierzę, że są takie idiotki jak ty :o

Gość gość
No jak wyrocznia pisze ze jola to patologia to tak Byc musi chociaz to imie pierwszej damy

Gość gość
Same patologie: Jolanta Fraszyńska Jolanta Żółkowska Jolanta Fajkowska Jolanta Wołłejko Jolanta Zawadzka Jolanta Dylewska

Gość gość
gość dziś Dopasować wizualnie! xxx Napisz do Fraszyńskiej albo Kwaśniewskiej, że mają się dopasować wizualnie do twojej fantazji :D

Gość gość
Ale wy jesteście śmieszne i dajecie się podpuszczać jajcarskim komentarzom. Dziewczyna sobie z was ewidentnie zakpiła a wy od razu skaczecie jak młode indorki gul, gul, gul... takie zacietrzewione że hohoho. Powinnyście się nazywać Mścisława, Gniewosza i Kłótniosława

Gość gość
No ale moja kasia jest wlasnie lokowana blondynka zniebieskimi oczami tylko ja nie pasuje bo tez wlosy blad i krecone

Gość gość
ja mam 31 lat, mam na imie Izabela- i uwielbiam sowje imie:) z moich lat to same Kaski, Aski Agnieszki moja prapabcia miala na imie Julia, moja babcia Natalia, byly to jak widac juz stare imiona i teraz tylko na nowo staly sie popularne:) ale juz sie przejadly,ze tak powiem, wszedzie sa male Natalki, Julki a imieniem, ktrego nie nawidze to Emilka- w moim otoczeniu i rodzinie jest 12 Emilek ! Kubusi, Kaceperków a mnie sie podoba Hania, Szczepan,

Gość cołko prowda
gość dziś no i już jadą po was z CBŚ :P ijooo ijoooo ijoooo :P Swoją drogą też jestem ciekawa tych "wizji" naszej specjalistki. Mnie to zakrawa na chorobę psychiczną tej wyroczni :o

Gość gość
Widzisz 30i wzwyz kasie byly popularne ja tez chcialam byc kasia a dali mi sylwia myslisz ze ladniejsze

Gość gość
gość dziś Ta jasssssne, po prostu nie spodziewałaś się, że nie znajdziesz poklasku dla swoich chamskich przygaduszek, bo na innych tematach wprost tryskałaś jadem z podobnymi sobie i wzajemnie się poklepywałyście po ramieniu :P a tu kicha :P

Gość gość
Zależy co się komu podoba. Imię jak imię mnie się podoba Kasia i Sylwia ale ze względu, że wśród znajomych w moim wieku jest Kasiek na pęczki nie dałabym tak córce na imię.

Gość gość
A ja dalam kasia bo moja wieloletnia przyjaciolka swiatkowa naslubie i wogole cudowna osobama tak na imie mam jeszcze dwoch synow tez pewnie ich imiona sie nie spodobaja krzysztof i arkadiusz

Gość gość
kasia monika magda helenka rozalka wszystkie sa w miare rzadkie mi chodzi o to aby nie bylo 10 julek na klase. i to nie daja siksy tylko 30 stare po mgr.ktore powinny wiedziec ze polowa spoleczenstwa ma kubusia i julke

Gość gość
co cię obchodzi jak ktoś nazwie swoje dziecko?? nie masz większych problemów? serio?

Gość gość
14:34 No widzisz, a ja dałam córce Julia po mojej zmarłej mamie i mam w nosie co tam sobie kafeteryjna elita bredzi :P

Gość gość
30 lat temu panie magister też nagminnie dawały Kasia, Ania no i co z tego? czemu tak ci zależy żeby nie było 10 Julek w klasie? Tym lepiej dla ciebie, bo masz większy wybór ewentualnie dla swojej córki. Co cię obchodzą cudze dzieci?

Gość gość
tak.30 lat temu moja ciotka dyrektorka podstawowki z doktoratem z pedagogiki dala kasia i ania corkom. gdzie sa ewy malgosie joasie izy i justynki?toz to sliczne imiona. nie lepiej byc kolejną mają:O

Gość gość
za to córki twojej cioci to były kolejne kasia i ania błeeeeeeeeee Iza? Małgosia? nie ośmieszaj się tego paskudztwa też było pełno

Gość gość
z imionami to powinno byc tak jak w klasztorze. nie moga sie powtarzac. kazda siostra ma swoje i jak jej matka nadaje to nie moze byc druga marysia czy jozefa. kazda jest jedna.

Gość gość
Wiecie imie Maja jest przeklenstwem bo potem w szkole wolaja za dzieckiembzz,bzz albo bzyku

Gość gość
ja bede miala synka i bedzie mial na imie franciszek