Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jego zachowania

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem z chłopakiem. Znamy sie od półtora roku przez 3 miesiące byliśmy razem. Po czym oświadczył mi, że nie jest gotowy na związek, chciał zebyśmy zostali przyjaciółmi. Zgodziłam się, choć wiele razy tego żałowałam, wiedziałam że czuje do niego cos więcej natomiast on nie traktował tego powaznie. Kiedy się spotykaliśmy było naprawdę super ja chyba mimo wszystko traktowałam to jako cos więcej niż tylko przyjażń. Wiele razy poruszałam ten temat jednak nic to nie zmieniło. W pewnym momencie nie wytrzymałam i zerwałam kontakt trwało to 2 miesiące. Po tym czasie wrócił, prosił o wybaczenie. Kocham go dlatego zdecydowałam, że spróbujemy jeszcze raz. Początkowo było super, jednak nadal nie usłyszałam żeby cos do mnie czuł po prostu chce zeby nam się udało. Jednak kilka dni temu zajrzałam do jgo telefonu okazało się, że pisze z innymi kobietami tak jakby chciał je poznać. Kiedy mu o tym powiedziałam, prze;raszał. Ale jednoczesnie stwierdził, ze tak po prostu ma. Kiedy pytam się czy cos do mnie czuje nigdy nie odpowiada, zawsze tylko ze chciałby zeby nam sie udalo. Nie wiem czy jest sens to ciągnąc, czuje się oszukiwana. Ale jednocześnie nie wyobrażam sobie przyszłości bez niego

Gość gość
Typowy pies ogrodnika sam nie weźmie i drugiemu też nie da... Ma Cię gdzieś nic do Ciebie nie czuje, ale trzyma się blisko Ciebie bo jeśli któraś go oleje to Ty go zawsze po cieszysz.

Gość gość
Mowiac, ze chcialby zeby wam sie udalo, ma na mysli, ze ty bedziesz przymykac oko na jego wyskoki z innymi panienkami i bedziesz siedziec cicho. Juz wie, zaakceptujesz wszystko i zawsze go przyjmiesz...Uciakaj poki nie jest za pozno...

Gość gość
Rzeczywoscie on to tak odbiera, wie ze za kazdym razem mu wybacze. Juz wczesniej tak robilam, przymykalam oko na jego wyskoki

Gość gość
Nie chcę cię straszyć ale dla ciebie już jest za późno. Sama nie zerwiesz tej znajomości a jak on cię kiedyś rzuci to nie będzie co zbierać. Zaciśnij zęby, zamknij oczy i znajdź siłę żeby się ratować.