Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wpisywać to do cv?

Polecane posty

Gość gość

Od roku pracuję jako opiekunka do dziecka, u osoby prywatnej więc wiadomo jest to praca bez umowy. Wcześniej przez niecały rok pracowałam jako instruktor fitness, ale również bez umowy. Jestem w trakcie poszukiwania pracy i teraz pytanie: Czy mogę wpisać to w swoje cv? Jest to moje jedyne "doświadczenie zawodowe". Nie chcę żeby wyszło że obijałam sie przez te 2 lata, ale z drugiej strony nie wiem czy to wpisywanie pracy "na czarno" ma sens, zwłaszcza że jest ona nielegalna. Pomóżcie :(

Gość gość
a gdzie chcesz pracować kotku?

Gość gość
Aktualnie aplikuję na sprzedawcę, studiów nie mam więc ciężko ubiegać się o jakiekolwiek inne stanowisko.

Zależy gdzie takie CV masz zamiar zanieść. Prawda jest taka, że zależnie od tego, gdzie ubiegasz się o pracę- powinnaś mieć odpowiednio dobrane CV. Bo jeżeli to będzie np. przedszkole- jak najbardziej przyda Ci się taka informacja.

Gość gość
życzę Ci kotku żebyś znalazła pracę i żebyś zawsze po pocieraniu pipki palcem miała orgazm:)

Gość gość
Guniesia, wiem wiem, starając się o pracę z dziećmi wpisałabym to bez zastanowienia, bo to jednak ważne doswiadczenie, mimo ze nieudokumentowane. Jednak myślę o stanowisku niezwiązanym z moim dotychczasowym doswiadczeniem. Głupio się czuję, mając w cv dwuletnią lukę, bo przecież jednak coś robiłam.