Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w zajściu w ciąże pomógł wam monitoring?

Polecane posty

Gość gość

Zadaje takie pytanie,bo mój pierwszy miesiąc z monitoringiem za mną,a ciekawi mnie to czy któraś z was może dzięki niemu zaciążyła i po jakim czasie.

Gość gość
Nie trzeba monitoringu tylko trzeba się bzykać skutecznie.

Gość gość
MI na monitoringu wyszło, że na mam owulacji. Po zrobiłam badanie progesteronu, którego wynikł wskazywał, że była owulacja. Pytałam więc doktora czy była czy nie. On mi odarł, że nie ma co wierzyć monitoringowi. I bądź tu mądra.

Gość gość
Byłam, kazała działać, udało się. Ale tak czy tak, nawet jak się wstrzelisz, może coś pójść nie tak, albo dopiero po jakimś czasie się uda, to loteria.

Gość gość
"Nie ma co wierzyć monitoringowi" Szkoda,ze mój nie potrafi sie do tego przyznac,tylko zapisuje mnie na nastepną wizyte bez zadnego zapytania. Tak naprawde monitoring mozna zrobic przy nieregularnym cyklu,ale jak jestes zdrowa i sie o tym przekonałaś to moim zdaniem powinnas działać z mężem w łóżku,a nie w gabinecie ginekologicznym. Jednak mimo wszystko trzymam kciuki zeby sie udało. Pozdrawiam

Gość gość
Mi udało sie zaciązyc po pierwszym monitoringu i zycze ci tego samego :)

Gość gość
Od następnego cyklu również zaczynam monitoring,bo mimo tego,ze staram się dopiero pół roku to i tak dla mnie to długo...chociaz wiem,ze innym trwa to o wiele dłuzej,ale zawsze warto próbować i tego trzeba się trzymać :) Zawsze jest nadzieja na to,ze w koncu sie uda.