Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evreee

ProFamilia Rzeszów

Polecane posty

Gość evreee

Witam proszę wyraizić swoje opinie na temat porodu w Pro-Familii w Rzeszowie ;) i którą położną najlepiej wybrać?

Gość gość
ja tam rodzilam w sierpniu, nie mialam swojej poloznej. bylo wtedy tam duze przepelnienie, ja tam urodzialam bo mialam lekarza z profamili(choc w tym dniu co mialam porod to go nie bylo,to byla sobota) duzo kobiet odsylali do innych szpitali, a te dziewczyny co mialy na ten dzien cc to dlugo musialy czekac, nawet dzien i pol nocy np. cc mialy o 5 nad ranem a mialy miec dzien wczesniej o 10 rano(ale nie byly odeslane bo mialy swojego lekarza).

Gość evreeee
a jeżeli będzie opiekować się mną położna stamtąd to mam pewność że mnie przyjmą? Podobno remont tam jest teraz i powiększają oddział... a ogólnie zadowolona jesteś z 'obsługi'?

Gość gość
podobno remont już zakończono, zobacz sobie na ich stronie, i dlatego myślę że Cie przyjmą. Ja tam rodziłam rok temu i jeśli była bym w przyszłości w ciąży to bez wahania wybrała bym znowu pro familie, bo jest super opieka, położne miłe (większość) pomocne, super lekarze, znający się na rzeczy i uśmiechnięci. Po za tym maja tam bardzo dobre warunki co też jest ważne, a teraz po dobudowaniu nowego skrzydła jest więcej miejsca dla pacjentek także na Twoim miejscu bym sie nawet nie zastanawiała a jeśli nie będą mieć jednak miejsca to trudno, Ja swojej położnej nie miałam, (szkoda kasy) a i tak bardzo dobrze się mną jedna położna opiekowała po cesarce, kiedy człowiek ledwie co się rusza i nie ma siły na nic. Polecam.