Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plany na wakacje 2053 ?

Polecane posty

Gość gość

jakie macie plany wakacyjne na ten rok?

Gość gość
jak zwykle jade do babci .

Gość gość
Keller często nocami, jak żona bawiła u kolegi, zakradał się do pokoju córeczek i jak już się upewnił że śpią, a zawsze był pewny, bo do kolacji dorzucał im hydroxyzyne na mocniejszy sen, wskazującym i środkowym palcem masował je po pitkach. Robił to naprzemiennie, raz jedną córcie, raz drugą, jednocześnie drugą ręką obcierał spoconą i czerwoną twarz, szepcząc sam do siebie "jestem taki podniecony..." Keller nie mógł dać niestety upustu samemu sobie, gdyż jego członek od pewnego czasu odmawiał mu posłuszeństwa. Keller wierzy w zabobony Aborygenów, że każde zdjęcie zabiera fragment duszy i po tym jak sfotografował swoje przyrodzenie dla Misi (kafeteryjna Kciukiem) i je wysłał do niej, z niewielkich rozmiarów członka uszła dusza i z samego mikro zrobił się flak, czyli mikroflak. Ale zanim popadł w tą podłą impotencką przypadłość, mimo posiadania skromnych rozmiarów członka, miewał niezwykle obfite wytryski. Jednak wytryski były pozbawione plemników, gdyż Keller nie posiada zbyt wiele testosteronu. Obfitość jego ejakulacji wynikała z faktu, że często zamykał się w łazience na długie godziny, a tam lubieżnie pobudzał swoją prostatę puszką po dezodorancie Nivea. Keller to kafeteriusz o nickach Pierre Dolevas, Dark Dragon i Młodsze Ciacho, udzielający się na topiku "Paląc ognisko w bieszczadzką noc", jest serdecznym przyjacielem Noxelii.

Gość gość
ja przeleze lipiec na plazy nudystow :-)

Gość gość
ale na rok 2053 !!!

Gość gość
do 12:17 a skad ty o tym wszystkim wiesz?ja nawet nie wiem kim jest kelner?keller? jak mu tam jest naimie,skad wy tyle wiecie a ja nic?

Gość gość
to byly moje plany na rok 2053

Gość gość
Keller pisał o tym wszystkim na skasowanym już topiku "Paląc ognisko w bieszczadzką noc"

Gość gość TippTopp
Keller pisal o molestowaniu corek?nie wierze,a moze to tylko jakas fantazja?czy tu na kafe to sa normalni ludzie czy ich nie ma?co sie teraz dzieje?kiedys tego nie bylo,moze ktos tylko piszac prowokuje nas.ja juz nic z tego nie rozumiem.

Gość gość
Keller pisał o tym wszystkim na skasowanym już topiku "Paląc ognisko w bieszczadzką noc" x KRETYNIE! Przestań pieprzyć bzdury. Michał sam nic takiego nie napisał. Niestety baran zwierzył się dość szczegółowo na mailu Kciukiem, że miał intymne kontakty z córkami, a locha wszystko tutaj wywaliła.

Gość gośćTippTopp
dzis na wszystko trzeba miec dowody,dopiero wowczas bedzie mozna go oskarzac, nie mozecie sugerowac sie jakimis przypuszczeniami. Watpie ze Keller mial cos intymnego z corkami.