Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do 17 tygodnia nie da się określić płci!!

Polecane posty

Gość gość
nie widać zdjęcia

Gość gość
Bzdura, u mnie lekarz doskonale widział już w 14 tyg, ale to chłopak, to lepiej widać.

Gość gość
Lekarz z doświadczeniem jest w stanie rozpoznać płeć wcześniej. U mnie płeć widział w 14 tygodniu a u koleżanki już w 12.

Gość gość
Ja też mam takie zdjęcie, nie wiem czy to to samo, bo twoje sie nie wyświetla, ale ja mam takie http://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/tydzien-a-plec,353,6.html zjedźcie trochę niżej na tej stronie, co podałam. Jeśli lekarz określa płeć wcześniej, to ma 50% szans, że trafi, więc potem takie kobitki mówią, że "dobry lekarz, bo powiedział wcześnie" a on po prostu trafił!

Gość gość
nadal nie widać..... u siostry badanie hist. martwego płodu potwierdziło chłopca w 13tc

Gość gość
wykasujcie sobie w linku spację przed ,353,6.html

Gość gość
w13tcwidział. nie po mikrognitaliach ale po budowie wewnętrznej, chyba o kościec chodziło. nie pamiętam dokładnie, ale z całą pewnością nic nie bredził o siusiaku

Gość gość
ej badanie histopatologiczne to nie usg!!!! Ja mówię, że na usg się nie da określić!!!!!!

Gość gość
u mnie z usg w 14tc bylo widac doskonale

Gość gość
u mnie w 12 tyg okreslil po kaształcie bioderek :)

Gość gość
Na moim filmie z badania w 13 tygodniu doskonale widac płec dziecka :) Widac organy wewnetrzne. Mozna obejrzec i policzyc wszystko. Lekarz nie musial strzelac :D Zreszta mial lekarz tradycje , ze wpisywal płęc i podpisywał sie. jesli sie pomylił po urodzeniu stawiał szampana :)

ja sie dopiero dowiem w 22 tygodniu, w 13 jak bylam nie bylo nic widac - zreszta na 100% chyba zaden lekarz w tych tygodniach nie powie czy to chlopczyk czy dziewczynka, zawsze jest to ok 80%

Gość gość
U mnie w przypadku syna I corki lekarz przepowiedzial w 14tc jak mowilna 90%.w obu przypadkach trafnie

Gość gość
Moja córeczka miała być chłopcem. W 13 tyg. Pan doktor pokazał mi siusiaka, potem okazało się, że to była łechtaczka. Autorka ma rację, narządy płciowe chłopca i dziewczynki w 13 tyg. wyglądają prawie identyczne. Mój syn w 7 m-ci ciąży był 100% dziewczynką, a pan doktor się chwalił się, że nigdy się nie pomylił. Mina po narodzinach pana doktora bezcenna.

Gość gość
Mnie lekarz zaskoczył w 17 tyg. informacją o płci, jednak podkreślił, że to dość wcześnie i żebym się jeszcze nie nastawiała, na kolejnej wizycie potwierdził.