Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagraniczna

Zdrada.

Polecane posty

Gość Zagraniczna

Witam! Jestem w bardzo ciezkiej sytuacji. Ok 3 miesiecy temu zostalam zdradzona. Maz od roku byl za granica (widywalismy sie ok co 1-2 mce) i w momencie gdy mialam sie juz do niego wyprowadzic poinformowal mnie o zdradzie jakies 2 miesiace temu. Mowil ze chodzilo tylko o seks. przylecial do mnie aby porozmawiac, bo tego rzadalam. rozmawialismy dlugo i krzyczelismiy i plakalismy. podjelismy decyzje aby sprobowac mimo wszystko zeby potem nie zalowac ze tego nie zrobilismy. spakowalam wszystko. przylecialam. maz przyniósl mi testy ciazowe tamtej kobiety bym mogla skupic sie na nas i nie myslec czy chciala go na dziecko zlapac. potem rzadalam uciecia kontaktu.... i tu sie zaczyna... Maz nie umie zerwac kontaktu bo jak mowi martwi sie o nia tez, niby chce cos sprobowac ale powiem wam jest tak dziwnie ze nie wiem co robic, bo niby mi mowi ze kocha i ze piekna jestem, wazna dla niego i otwarcie mowi ze to jego wina, to jak sie zdenerwuje to zaczyna mnie oczerniac, ze ciezki harakter i ze mu malo komplementow mowilam... jestem tu sama i nie mam nikogo, przylecialam za miloscia a nie wiem co sie dzieje. ostatnio mowil ze nie kontaktuje sie z nia a ja znalazlam jej nr w jego tel i to w najczesciej wybieranych... duzo sie klucimy i wydaje mi sie ze to ja sie staram a nie on... jak pytam czy mnie juz nie zrani i nie oklamie to milczy i mowi ,,nie wiem, nie chce cie krzywdzic i oklamywac -kocham cie'' a gdy pytam czy chce ze mna byc to mowi ,,ze sie boi i siebie i mnie, boi sie ze mnie skrzywdzi''. Ratujcie, nie wiem co robic, przyjaciele zbyt emocjonalnie podchodza do sprawy bo jestesmy ze soba juz 10 lat, mama nie wie bo zawalu by dostala, a ja tu siedze z tym niezdecydowanym bezdusznym, chamem i nie wiem co robic. zamknelam cale zycie w polsce dla niego ,on nie umie sie po tym wszystkim pozbierac i podjac jednoznacznej decyzji a ja po takim ciosie cale zycie zostawila aby isc za tym co dla mnie najwazniejsze, za miloscia bo bardzo go kocham.

Gość gość
niestety mysle że już po związku. jak z nim zostaniesz będziesz sie tylko męczyła,lepiej zrobisz jak sie od niego odetniesz,na początku będziesz tęsknić,ale potem sama przyznasz,że to była słuszna decyzja. Będziesz mogła na nowo sobie poukładać życie.