Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założyłam fikcyjne konto na fb i piszę ze swoim chłopakiem jako inna laska

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam świetne zdjęcia dziewczyny na necie. Trochę modelka, trochę też amatorskie zdjęcia. Założyłam konto, zebrałam trochę znajomych i napisałam do swojego faceta, zaczęłam go podrywać. A on...złapał się na to! :O Nie wierzę po prostu. Mało tego, zaczął narzekać na mnie, a ja jako "dobra koleżanka" zaczęłam się bawić w bezstronnego psychologa. Pisze, że mnie kocha, ale się za często kłócimy, a teraz poznał mnie- tą fikcyjną i tak się mu swobodnie pisze. Dowiedziałam się masy rzeczy co on o mnie myśli i co mu siedzi w głowie. Po tygodniu przestał jakby zarywać do tej fikcyjnej laski (czyli mnie), a zaczął z nią rozkminiać swój własny związek ze mną. Ale faceci to są.... :O

Gość gość
hahahaha. Gratuluję chłopa.

Gość gość
ja bym go kopneła w d**e

Gość Zagraniczna
Wiesz, ludzi nie wolno wystawiac na proby bo mozna sie przejechac na tym, co dobre dla Ciebie to jedynie to ze dowiedzialas sie prawdy na swoj temat. Sama uknulas intryge i masz czego chcialas. Nie zalatwia sie spraw w ten sposob. Powinnas sama z nim porozmawiac, jako ty a nie jakas fikcyjna ty bo przeciez polubil ciebie mimo tego ze nie wie ze to ty. Szczerze, dziwne gierki prowadzisz i jakbym sie dowiedziala to na jego miejscu bym z toba zerwala, bo bawisz sie bardzo brzydko.

Gość gość
no cóż, chciałaś to masz. Manipulacje, gierki i takie sprawdzania z podtykaniem atrakcyjnych ofert zwykle kiepsko się kończą dla autorów takich zabaw. Coś masz nie tak z osobowością skoro ciebie to kręci, poza tym fajny masz związek skoro z facetem nie umiesz normalnie pogadać co tam wam sie nie podoba w waszym układzie. No to juz wiesz ze nie jestes ideałem , ale zamiast poprawiać relacje to siedzisz na forum

Gość gość
on twierdzi ze mnie bardzo kocha i ciagle o tym pisze tej fikcyjnej lasce. tylko ma sporo zastrzezen do mnie a sam tez tego nie wyjasni

Gość gość
Lepiej skończ tą zabawę, bo jak Michał się dowie to zerwie z tobą:/

Gość gość
On o wszystkim już wie i specjalnie tak pisze do twojego alterego zebys w koncu zmadrzala :/

Gość gość
Kiedyś zrobiłam podobnie tylko raczej akcja z tel A przy życzliwości koleżanki do której zarywal mój obecny love to sobie popisalam.. Zasada nr 1 nigdy prze nigdy nie możesz się do tego przyznać Jest wiele powodow dlaczego..ale postawa to nigdy nawet jakby Cb przypalal Po drugie możesz gościć trochę sprawdzić tzn pisząc jako tamta co tak naprawdę czuję planuje i zamierza To jak hipnoza i chłopak sypie jak z rękawa Tylko zmieniaj styl pisowni i staraj się używać standard zwrotow nie takich jakie masz