Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca

Polecane posty

Gość gość

dodaje temat do ulubionych bo wroce do niego za jakis czas...chcialabym sie tylko zorientowac czy znalazlabym kogos chetnego do wyjazdu za granice do pracy.Mialoby to byc sprzatanie w moim domu,prasowanie,wyprowadzanie psa oraz i przede wszystkim pomoc w mojej firmie.Mysle,ze kolo 8 godz dziennie ,zaplacilabym za pokoj gdzies w poblizu mojego domu-200 euro miesiecznie,zaplace tez obowiazkowe ubezpieczenie zdrowotne kolo 100 euro miesiecznie i pensja w granicy 700 euro za pierwszy miesiac.

Gość gość
mozecie tez napisac czy myslicie,ze znajde kogos na takich warunkach-jak wam sie wydaje?

Gość gość
Czyli 1k€ :O ktoś może się znajdzie, ale sam bym z takiej oferty nie skorzystał.

Gość gość
Ja bym była chętna na taki układ :) www.mangrena@interia.pl

Gość gość
Sprzątanie pranie prasowanie a potem jak sił starczy to może jeszcze popitalac w tw firmie Oczywiście ze znajdziesz realia pracy w polsce i zarobków nie są tajemnicą więc WY KORZYSTUJ sytuacje i innych

Macie może jakieś doświadczenie w przedłużaniu włosów, a może powiedzcie mi czy same skorzystałybyście z takiego zabiegu? Znalazłam kursy w beauty for you i zastanawiam się, czy warto zainwestować w siebie i zacząć własny biznes. Podpowiecie?