Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy komuś lekarz określił chłopca a jednak była dziewczynka?

Polecane posty

Gość gość

U mnie powiedział o chłopcu w 12. tygodniu, potem w 14. tyg. powiedział, że dziewczynka, a drugi lekarz tez w 14. tyg. że chłopiec i już zgłupiałam!! Nie zależy mi konkretnie na płci, tylko się zastanawiam... skoro tamci widzieli chłopca, to jak ten mógł widzieć dziewczynkę???

Gość gość
Czyli same trafne określenia płci?

Gość gość
Płeć to się w 20 tyg określa.... Mi ciążę prowadzi medicover ( 3 zresztą) mają najlepszy sprzęt w Polsce do usg, i nie bawią się w określenie wcześniej płci.... w 13/14 tyg to Wróż Maciej a nie kompetentny lekarz

Gość gość
Ja tak mialam

Gość gość
co prawda nie trafiła mi się pomyłka, za to lekarz, który przed usg zawsze mówił, żebym nie mówiła mu jaka była płeć, on pierwszy powie, a ja mu wtedy powiem, czy tak było ostatnim razem:)

Gość gość
podnoszę, bo jestem ciekawa

Gość gość
moj gin przy drugiej ciazy stwierdzil w 11tc ze mozliwe ze bedzie chlopiec, w 20 stwierdzil ze dziewcztnka. Do tej pory 32tc mialam jeszcze dwa usg i tez ze dziewczynka.

Gość gość
U mnie też w 13 tygodniu mówił, że chłopiec. A że jednego już mam, to mi było trochę żal, że nie dziewczynka. Też się łudzę, że może się pomylił, ale co będzie. Chłopiec tez będzie fajny :)

Gość gość
Ja właśnie chciałam wiedzieć w 14 tyg i lekarz mówi, że no w sumie wyglada jak chłopak ale mam się tym kierować, bo na tym etapie to dużo przekłamań jest. W 18 tyg dowiedziałam się już na 100% że chłopak :)