Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża???? :(

Polecane posty

Gość gość

Hej od dwóch lat się.nie.zabezpieczam.dzisiaj nagle ni stąd.ni z owad wymioty słabo i bardzo źle.się.czułam.jak.nigdy... Żołądek mnie nie.boli bardzo mnie mdlilo, działo się.coś jak.nigdy i pierwsza.myśl.ciąża dostałam okres.z a wcześnie.i.był.za.długo... Czysta.krew.. Test robiłam przed chwilą.i.negatywny. Czy to za wcześnie? Jakieś.przeczucie mam.z partnerem Mam 17 lat, mam warunki na.dziecko i wychowam ale.nie.mogę w.to uwierzyć leżę i płacze nie.wiem.czemu. Mogę być w ciąży? Nie wiem co mam myśleć :(

Gość gość
Ja p*****le, zabezpieczaj się dziecko

Gość gość
Pytam.się bo.każdy mówi.ze.sobie wmawiam ale.to.już.przechodziłam... Teraz.jest.silne.przeczucie że to może być.jednak.to ale test negatywny nie.wiem co myśleć

Gość gość
Po co te kropki? Spację ci ukradli czy co? Skoro test negatywny i masz okres to jaka ciąża?

Gość gość
Tu jest taka jedna staraczka, która od ponad roku co miesiąc ma takie przeczucia że zaszła a ciąży jak nie było tak nie ma.

Gość gość
Pisze z tel i tak się robi. No właśnie. Okres był za wcześnie i był za długo i taka czysta.krew i dużo leciało... Lepiej zarejestruje.się.do.lekarza

Gość gość
idź lepiej na beta hcg z krwi. Gin nie zobaczy nic na usg. A skąd to zdziwienie że może ciąża skoro sie nie zabezpieczasz?

Gość gość
Nie zdziwienie ale każdy mówi że to niemożliwe... I nie wiem co myśleć...

Gość gość
Dlaczego niemożliwe? Nie zabezpieczasz się więc ciąza jak najbardziej możliwa. Idź na betę to się dowiesz.

Gość gość
Dziecko, nie możesz być w ciąży, jeśli miałaś okres, w dodatku długi i obfity, poczytaj trochę na te tematy i kup prezerwatywe, nawet w biedronce kupisz

Gość gość
Ale pisze! Okres.był inny trwał zadługo i była to czysta.jasnakrew dostałam go za wcześnie. Brzuch mnie nie boli. Mam uderzenia.gorąca.a raz.mi zimno... Ale nie mam gorączki. Od kilku dni jest mi.znacznie.ciepłej jakbym.miałaTemperature.. Miałam.migreny, bardzo się poce Czuje się czasem jakbym się czegoś nacpala

Gość gość
Ale ty dziecko umiesz Czytać ze zrozumieniem : okres miałaś - w ciąży nie jesteś? Jeśli źle się czujesz - idź do lekarza

Gość gość
17-latka gotowa na ciążę, w dodatku taka, która nie zabezpiecza się od 2 lat- dziecko ty masz mózg??

Gość gość
pewnie zaburzenia hormonalne.