Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża? no chyba nie możliwe

Polecane posty

Gość gość

Cykle mam 28-30 dniowe. Wspolzylam 12 dc i 9 dc facet kończył we mnie. Jakoś moje ciało dziwnie się zachowuje, ostatnio jadłam oliwki z serem i keczupem. Popilam mlekiem. Mam też infekcje pochwy. Swędzenie straszne. Ale może to od noszenia stringów bo raz miałam założone. Bolą mnie sutki, piersi są ciężkie ale nie bolą. Jak myślicie mogę być w ciąży? Wiem może na objawy za szybko ale się nakręcam.

Gość gość
Ktory to dzien cyklu?

Gość gość
tak za szybko. jedzenie wystepywalo u mnie po 9tyg to samo zapachy. a sutki bolaly dopiero po terminie okresu.bolaly tzn nie jak na okres bolą a n*******laly tak ze nie nosilam stanika.

Gość gość
Kiedy masz mieć okres? Na takie zachcianki jedzeniowe za szybko. To twoja psychika płata ci figla bo myślisz o ciąży. A w takich momentach to kobiety nawet wymiotuja i się nakrecaja ze to ciążą.

Gość gość
Dziś jest 25 dzień cyklu. Macie dziewczyny racje :( nakręcam się nie potrzebnie. Ahh :(( i miałam przed infekcja biały wodnisty śluz.

Gość gość
Zrob test za trzy dni a jesli @ sie nie pojawi powtorz za kolejne trzy dni. Poczekaj cierpliwie.Przy twoich cyklach seks w 9 i 12 dniu jak najbardziej moze skutkowac w ciaze. Mnie tez bolaly sutki, bola do dzis a jestem w 32 tc.

Gość gość
Poczekam cierpliwie. Ale wątpię że coś z tego będzie chodź ten ból skutków mnie zastanawia. Jak dotkne to bolą.