Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hrabina von Reltlich

spis ciekawych hobby

Polecane posty

Gość Hrabina von Reltlich

Witam. Chciałabym w jednym miejscu zgromadzic propozycje ciekawych hobby. Dopisujcie się proszę. Być może natchniemy siebie bądź innych:) pozdrawiam - bieganie - fitness - rower -rolki - deska -spacery -nordic walking - piłka nożna/siatkówka/ koszykówka - narty - siłownia - taniec - sporty ekstremalne - gimnastyka artystyczna - jazda konno teraz troszkę niesportowych.. - krzyżówki - origami - ikebana - kaligrafia - fotografia - gotowanie - gra na instrumencie - nauka języka obcego -czytanie książek -pisanie wierszy -nauka alfabetu braille'a/ morsa -nauka ras psów/ kotów -kolekcjonowanie.. czegokolwiek -sklejanie modeli - moda - bycie na bierząco w aktualnościach w kraju :) -bezinteresowna pomoc innym -otwarcie się na ludzi..to zdecydowanie ułatwia życie -malowanie na szkle - śpiew Niekażde hobby musi kosztować krocie. Każda zdobyta wiedza i umiejętność może stać się hobby. Zdecydowanie lepiej mieć coś dopowiedzenia na jakikolwiek temat niż na żaden:))) pozdrawiam

Gość gość
szydełkowanie haftowanie wyrób biżuterii rysowanie hodowla roślin lub zwierząt

Gość gość
trolowanie noxy.

Gość gość
podaj piwo kobieto i telewizja

Gość gość
tworzenie memów

Gość gość
obciąganie

Gość mojekolejki
Hobby, które miałem w dzieciństwie powróciło do mnie niedawno. Kolejki elektryczne w skali 1:87. Pamiętam kolejke PIKO, która dostałem na prezent będąc dzieckiem. Niedawno zacząłem prowadzić bloga https://mojekolejki.myserver.hoste.pl , na którym będę opisywał różne kolejki elektryczne w rozmiarze H0 oraz G (1:22,5). Będę również starał się zamieszczać linki do sklepów lub aukcji jeśli pojawią się jakieś ciekawe oferty. Zapraszam.

Gość muzka345
Zawsze uważałam, że spokojne hobby wymaga ogromu cierpliwości i zaangażowania. Zbieranie znaczków lub monet właśnie tych cech charakteru wymaga. Mój dziadzio również zbiera znaczki, aczkolwiek większą miłość przelewa na numizmatykę. Ostatnio nawet chciał bym sama się tym zainteresowała, podesłał mi stronę, https://www.skarbnicanarodowa.pl/srebro/srebrne-monety na której mogę kupić swoją pierwsza monetę. Obawiam się, że mnie jeszcze brak tej cierpliwości, ale kto wie może kiedyś się skuszę.

Gość gość
Moim hobby jest latanie w tunelu aerodynamicznym, najbliżej mnie jest SpeedFly. Staram się tam spędzać każdą wolną chwilę. Po prostu to kocham ;)

Gość olska
Mój chłopak ostatnio przesiaduje na https://www.speedwaynews.pl/ i interesuje się żużlem. Nawet wybiera się na jakiś zjazd, gdzie będą fani.

Ja od dłuższego czasu interesuję się modelarstwem. Posiadam kilka ciekawych modeli samolotów i zastanawiam się nad kolejnymi. Na oku mam teraz P-51D Mustanga z oferty www.scorpio-polska.pl. Co o nim sądzicie?