Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gabinet medycyny estetycznej Ursynów

Polecane posty

Gość gość

Hej! Czy możecie mi polecić jakiś dobry gabinet medycyny estetycznej na Ursynowie? Bardzo zależy mi na skutecznym zabiegu na cellulit. Pomożecie? :)

Gość gość
Bardzo skuteczna jest fala akustyczna. Jest trudno dostępna (nawet w Warszawie), ale akurat w Ursynowie można poddać się temu zabiegowi na Nowoursynowskiej (Fleur de Beaute).

Gość gość
Na cellulit są fajne masaże antycellulitowe. Ja chodzę na takie do centrum masażu Manipura. Masaże są fajne bo rozbijają tkankę tłuszczową a przy okazji modelują sylwetkę. Poczytaj o takim zabiegu: http://manipura.com.pl/Masaz_antycellulitowy

na Wąwozowej 8 swoją siedzibę ma klinika Elite. mają w cenniku zabiegi na cellulit :)

Gość sadnurka
Ja swój salon znalazłam przy pomocy wyszukiwarki www.estibook.pl:) Bardzo fajna :)polecam:)

Gość Olma88

Z gabinetów w Warszawie polecam concept medica i lekarza pana dr Przemysława Stycznia. Pracuje na bardzo dobrych preparatach. Jak np któraś z Was chce sobie np powiekszyć usta czy wypełnić zmarszczki to jak najbardziej. ja miałam tutaj powiekszane usta kwasem hialuronowym a dokładniej Restylane Kysse. ;)Świetny efekt, bardzo naturalny 😉