Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawdźmy

Olx blokuje i moderuje?

Polecane posty

Gość sprawdźmy

Często widzicie zmoderowane ogłoszenie w kilka sekund po ich dodaniu? Normalne przedmioty domowego użytku z normalnym opisem i zdjęciami, które należą do Was? Albo wiadomość jak ta: "Witam, dziękuję za wiadomość. Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ zaistniało podejrzenie, iż za jego pośrednictwem mogło dojść do naruszeń naszego regulaminu. Pozdrawiam, Krzysztof Zespół OLX.pl"

Gość Krzysztof olx
chyba ty

Gość j***c olx
te p****y z olx sami teraz ustalaja wartosc samochodu, chcialem oglosic stare auto to jakis k***a p***b mi pisze w mejlu ze dalem za niska cene, chuj cie pedale obchodzi ja moge dac nawet za darmo ten samochod jak bede chcial ale wiadomo ze chodzi o te 24.99 za ogloszenie

Gość gość
normalne- od kazdego dziennie 10zl*200 ludzi i pasuje Kto pojdzie na gliny za 10zl? A jak pojdzie to moze oddadza ale przez pare miesiecy obracaja tymi pieniedzmi.

Gość gość
masakra, olx blokuje za wszystko, zamiast cieszyc się , ze napędzasz ruch

Gość gość kris
omijajcie ta strone banda zlodzieji usuwają ogłoszenia bo napiszesz ze np. silnik pasuje do fiata punto i pandy albo chcesz dasz cene nizsza żeby szybko sprzedać to nie bo dla nich to nie możliwe idioci!

Gość gość Gimi
Mi blokują ciuszki bo modelki są z katalogów- ubrania muszą być pokazane na modelkach bo na manekinie to źle wygląda.

Gość gościówa79
Też mam problem - chciałam wystawić kwiatki doniczkowe wilczomlecz i dwa razy zmoderowali i usunęli... Qurde blaszka - dlaczego?? Jest chyba z pięć innych osób, które wystawiły te same kwiatki - i są na olx, moje nie, no bo dlaczego?

Gość marcos330
Rozwiązanie problemu z olx to przerzucić się na sprzedajemy.pl to internauci wypromowali portal olx i to oni mogą im dać nauczkę .

Gość Gosc443

Mi olx ograniczył dostęp nie mogę dodawać aktywować itp ile to czasu potrwa??? 

Gość Tony

Moderują nawet płatnie dodane ogłoszenie, bez podania przyczyny

Gość Marek

Mnie też zablokowali konto. Niech spadają - teraz wstawiam na Mofree i wy też wstawiajcie.

Gość Olka

Dodałam ogłoszenie o sprzedaż torebki oraz bucików dziecięcych, po trzech minutach- ogłoszenie zmoderowane. Później kolejna próba- zablokowali mi konto. Zaczęłam dodawać to samo ogłoszenie na konta innych członków rodziny- ta sama historia za każdym razem blokują konto. W końcu stwierdziłam, że wyróżnię ogłoszenie.... lecz historia nadal ta sama- twoje konto zostało zablokowane. Dzwoniąc na infolinie dowiedziałam się, że nic nie mogą zrobić gdyż potrzebne są dane ogłoszenia (id ogłoszenia itp.). Niestety nie posiadałam tych danych, gdyż zablokowali mi dostęp do konta. Powiedzieli aby skontaktować się przez formularz i za każdym razem otrzymuję od nich tę samą wiadomość- Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ zaistniało podejrzenie, iż za jego pośrednictwem mogło dojść do naruszeń naszego regulaminu. Pozdrawiam, Krzysztof Zespół OLX.pl".

Czy ma ktoś na to jakąś radę? Mi już zwyczajnie ręce opadają na ten serwis. Tam dzieją się cuda na kiju....

Gość ...ozy Z olx!

s...ysyny blokuja ogloszenia bez sprawdzania.w ystarczy ze konkurencja mi je zglosi i juz wywala. a kurew dalej wisi ogloszenie i sobie klientow lapia a mi nikt nie dzwoni juz. co za ...y ten olx

Gość Mim

Mi usunęli ogłoszenie  za wymslone bzdury.trzeba zloxyc pozew zbiorowy