Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzdossscccccccc

Afera o wypełnianie PITa...

Polecane posty

Gość juzdossscccccccc

Słuchajcie, ja już nie wiem kto tu zwariował. Mój facet zostawił dokumenty do wypełnienia PITa w swoim domu rodzinnym na półce ze SWOIMI rzeczami. Gdy przyjechał kolejny raz, okazało się, że jego matka wzięła te dokumenty z jego półki i wypełniła mu PITa (bez jego wiedzy). Wcześniej umawialiśmy się, że wypełnimy go razem. Wkurzyłam się, bo moim zdaniem to nie jest normalne, że matka bierze jego dokumenty z jego półki bez jego wiedzy i robi takie rzeczy za niego (facet ok 30stki), nawet jeśli jest to jego półka w domu rodzinnym. On twierdzi, że robię problem z niczego.

Gość gość
skoro to jego półka, jego PIT i twierdzi, że nic wielkiego sie nie stało to nie wiem z czym masz problem

Gość gość
Jezu pustaku kogo obchodzą jakieś j****e pity.

Gość gość
"On twierdzi, że robię problem z niczego. " x I to kończy całą sprawę. Nie wiem skąd Twoje histerie autorko.

Gość gość
to jest problem z gatunku - kto ma większą władzę :D czyli problem z d...

Gość gość
Czyli nikt nie widzi problemu w tym, że matka grzebie w prywatnych dokumentach 30-letniego syna?

Gość gość
nie, dopóki jemu to nie przeszkadza,nie widzę problemu a już zwłaszcza to nie jest twój problem

Gość gość
Jeżeli jemu samemu to nie przeszkadza. To nie. A ty masz coś z deklem nie halo...

Gość gość
Bo nie chcę żeby mój facet był maminsynkiem? Bo nie chcę za chwile mieć teściowej wtrącającej się w nasze wspólne życie? Bo prywatność jest dla mnie świętością?

Gość gość
ale ona nie zgarnęła Twojego pita tylko jego, jemu to nie przeszkadza a nawet jak uważa, ze nie powinna była tego robić to nie jest to na tyle straszne żeby robić z tego afere, wez sie ogarnij dziewczyno bo robisz afere z niczego

Gość gość
nie chcesz żeby twój facet była maminsynkiem ale za to bardzo, bardzo chcesz, by był pantoflarzem to nie twoja sprawa, to JEGO prywatność, tak ją szanujesz niby, a włazisz w nią z buciorami - chyba ma prawo rozporządzać własną prywatnością jak chce??? ma prawo powierzać ją swojej matce i nic ci do tego, zawistna babo