Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bawią mnie kobiety które apelują do mężczyzn żeby nie zwracali uwagi na brak

Polecane posty

Gość gość

dziewictwa u kobiety... heh może jeszcze na brak cycków lub pochwy też mamy nie zwracać? na szczęście ich gadanie można o kant doopy rozbić bo natura męska jest silniejsza :)

Gość gość
Boże, ile jeszcze tych wątków założysz.. wiesz że to ociera się o manię, a nikt nie chce mieć walniętego faceta?

Gość gość
lubię wqrwiać kobiety na tym forum :D

Gość gość
ale ogólnie to piszę szczerze tylko że się wam w większości moje poglądy nie podobają i to mnie bawi :)

Gość gość
nie podobaja, bo z logiką rozminąłeś się już dawno

Gość gość
A nie mógłbyś wymyślić do tego czegoś innego? Bywam na tym forumie ponad 10 lat z przerwami i ciągle ktoś o tym dziewictwie zapodaje, nuda

Gość gość
Jedynym facetem który może w ogole żądać dziewicy jest prawiczek. Każdy inny to tak samo puszczalski d**ek.

Gość gość
i co z tego że dzieiwca ? wystarczy jeden raz i już nią nie będzie,

Gość gość
no właśnie kobiety mają problemy z logicznym myśleniem i jest to naukowo potwierdzone. przykład: mówię dziewczynie, że miłość to tylko chemia w twoim mózgu na co ona "jak to to ty nie wierzysz w miłość?!" ... ... ... ... -,-'

Gość gość
dlaczego prawiczek? kto tak postanowił że tylko prawiczek ma prawo do dziewicy?

Gość gość
Nie ze ma prawo tylko ze ma prawo wymagać od swojej pierwszej ze tez będzie dziewica! Jesli innemu sie trafi to jego szczęście:)

Gość gość
"Jedynym facetem który może w ogole żądać dziewicy jest prawiczek. " zdecyduj się... bo już się miotasz

Gość gość
"żądać" to slowo klucz.

Gość gość
a "w ogóle" już nie?

Gość gość
Nudy, nudy

Gość gośćona27
Dobra, jeszcze raz.....moim zdaniem jedynym mężczyzną, który ma prawo żądać od dziewczyny aby była dziewicą, jest tylko ten, który sam jest prawiczkiem.

Gość gość
gośćona27 dziś Dobra, jeszcze raz.....moim zdaniem jedynym mężczyzną, który ma prawo żądać od dziewczyny aby była dziewicą, jest tylko ten, który sam jest prawiczkiem. x Idąc twoim tokiem myślenia to mi się dxiwka należy :O Nie jestem autorem :)

>>>no właśnie kobiety mają problemy z logicznym myśleniem i jest to naukowo potwierdzone. przykład: mówię dziewczynie, że miłość to tylko chemia w twoim mózgu na co ona "jak to to ty nie wierzysz w miłość?!" ... ... ... ... -,-'<<< x I ma rację :D. x Bo tylko niedouczony MATOŁ sprowadza istotę miłości do zmian chemicznych w mózgu. Te zmiany są w większości skutkiem, a nie powodem uczucia miłości :). Tak to jest, gdy czyjaś wiedza jedynie z czasopism pochodzi :D :D :D.

Gość gośćona27
Z całego serca życzę Ci, abyś trafiał na same dziewice, jeśli to Cię uszczęśliwi. Mi chodziło tylko o to, że jakim prawem facet z bujną przeszłością obraża kobiety, które też mają jakąś przeszłość.