Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się życiowym śmieciem

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat, jestem chłopakiem i czuje że przegrałem życiem. Jestem nie atrakcyjny z wyglądu i do tego nieśmiały nie umiem rozmawiać z ludźmi. Jestem prawiczkiem bo nigdy nie miałem dziewczyny nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz rozmawiałem z jakąkolwiek. Czasy szkolne to było dla mnie piekło byłem dręczony, wyśmiewany, wykorzystywany i bity przez rówieśników, co przyczyniło się do mojej fobii społecznej i niechcęcią do integracji w społeczeństwie. Nie mam znajomych, (nie licząc tych z gier MMO), nie mam z kim wychodzić w weekendy z domu. Mam trudności w nawiązywaniu kontaktów z ludźmi, ale co ciekawe przez neta w grach umiem rozmawiać z innymi. A w prawdziwym życiu nie mam nawet z kim porozmawiać czy napić się piwa. Weekendy spędzam zawsze samotnie przed komputerem. Chodzę na studia lecz nie odzywam się do nikogo, bo nie potrafię. W nauce idzie mi tak sobie, wiec nie wiem czy wogóle dam radę się utrzymać, ale zdaje sobie sprawę że muszę bo do roboty nie nadaje się żadnej. Boje się przyszłości że nie będe umiał sobie poradzić w życiu i zdechne w samotności. Z tym że nigdy nie znajdę dziewczyny i bedą samotny, ale chciałbym mieć jakiegoś przyjaciela któremu który wyprowadzi mnie do ludzi i jeszcze jakoś mi się ułoży i los się dla mnie odwróci. Dzięki za wysłuchanie.

Gość gość
Ja mam gorzej. 24 lata prawiczek, nigdy dziewczyny nie miałem. z nerwicą, przebarwieniami potradzikowymi, bez matury, bez prawka, bez pracy. Jestem zerem i zdechnę jak zero i mam zamiar popełnić samobójstwo, bo już żyć mi się nie chcę i nie mam zamiaru.

Gość gość
PRAVIK 24 lata czemu sie nie zalogowales

Gość gość
A klapsa chcecie?Młodzi ludzie tacy jak wy mają całe życie przed sobą.Idzcie do psychologa,na terapię grupowa .Możecie nawet iść na otwarte mitingi dla osób uzależnionych,zobaczyć z jakiego bagna ludzie wychodzą i jak sobie radzą z problemami.Mają takie same jak wy tylko plus uzależnienie.Trzeba w życiu znależć nadzieję i sens.Nikt za was tego nie zrobi i to jest wasz główny problem.Taka roszczeniowa postawa wobec życia.Nikt też nie obiecywał,że w życiu będzie łatwo.

Gość gość
Chciałbym przed smiercią odbyć stosunek płciowy z dojrzałą kobietą

Gość gość
Ja 20 lat mam podobnie tylko niebyłem bity troche moze mi dokuczali w dzieciństwie ale dawałem kazdemu w ryj Nie mam kumpli mało rozmawiam chodze do zaoczne szkoły skończyłem zsz Szukam roboty juz bd. Rok. Troche pracowałem w robotach ale same złodzieje s*******ny kłamcy po. Tydzień może 2. W jednej jestem prawiczkiem ale wychodze na pole gram w kosza w piłke pomagam troche w obowiązkach domowych chodze na siłownie malo gram na kompie wjakies gry onlone mmo rpg i takie tam