Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darcia92

Mam problem

Polecane posty

witam, mam problem tego typu, że okres powinnam fdostać 5.04 a dostałam 14.04 a dzisiaj juz go nie mam w ogóle bardziej nazwałabym to plamienie niż okresem nie było skrzepów bólu brzucha jak zawsze, do tego gdy dostawałam okres od razu przestawały mnie boleć piersi a teraz bolą nadal.. robiłam test i wyszedł negatywny... martwie sie że coś jest nie tak... prosze o rade

Gość gość
Zaburzenia hormonalne może

Gość gość
e spokojnie, zdarza się, organizm kobiety to nie maszyna, zmienia się ;). ja bym poczekała i jak by mnie coś bolało, to bym się przeszła do gina...no i ewentualnie test znów za kilka dni. czyli w ciąży możesz być

mam nadzieje ze wszystko jest ok..jak bede dalej dziwnie sie czuła poczekam kilka dni i powtórze test ... myslisz ze moge byc w ciazy? :)

Gość gość
a jest możliwość że to ciąża? ;) pewnie jest skoro już robiłaś test :D no raczej już by ciążę wykazał...ale na razie się nie stresuj, czasem takie zawirowania się zdarzają i najcześciej to nic takiego.

poczekam w takim razie i postaram sie nie stresowac :) dziekuj***ardzo za wsparcie bo ja juz miałam czarne mysli :)