Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja z nowo poznanym chłopakiem... jak to rozegrać?

Polecane posty

Gość gość

TAK było wcześniej Mam na warsztatach gościa, który mi się podoba. Niestety on zgadał się z taką grubszą dziewczyną, znaleźli parę wspólnych rzeczy, jest z jego miejscowości (przyjechali tu na studia) i chyba znaleźli wspólny język etc. Raczej o nic tu nie chodzi (ona mieszka ze swoim z chłopakiem). Chciałabym z nim pogadać bardziej sam na sam, ale jakoś nie za bardzo jest jak, bo na początku albo gnał do autobusu jak szalony na nic nie czekając, a teraz łazi z tą dziewczyną, gadają i przecież nie będę się doczepiać na siłę. Jedynie jak byliśmy w grupce po warsztatach, to w tej grupie gadaliśmy, ale on jakiś o wiele cichszy wtedy było. PÓŹNIEJ.... po kolejnych zajęciach. W zasadzie coś się udało:) najpierw się troszkę zdziwiłam, bo jak przyszłam, to mówię wszystkim cześć, a on 'dzień dob...' i jak zobaczył, że to ja, to po prostu urwał slowo! nie zwróciłam jednak uwagi, usiadłam przy dziewczynach. Potem jednak nawiązał ze mną dyskusję na pewien temat, bo na warsztatach ujawniło się, że w pewnej sprawie stoimy po przeciwległych, skrajnych biegunach (takie ćwiczenie było, zresztą nieważne). Na przerwie usiadłam celowo obok niego, ale nic nie mówiłam, potem coś tam do kogoś innego powiedziałam i on od razu coś do mnie zagaił, i za chwilę rozwinął tamten temat, zaczęliśmy o tym dyskutować. Strasznie fajnie mi się z nim gadało, tak swobodnie, jakbyśmy się znali od lat. Czuć też chemię... ciekawe, czy też z jego strony? potem wracając, szliśmy ramię w ramię i znowu zaczęliśmy gadać, wypytywał mnie o mnie samą, ale szła z nami jeszcze jedna dziewczyna i ona się rozgadała na pewien temat, na przystanku staliśmy razem i ona dalej gadała, a on jej cały czas zadawał pytania (to był temat go interesujący, studiuje na tej samej uczelni, gdzie on chce rozpocząć 2 kierunek) ale przesadzał...wkurzyłąm się :) a ona się rozgadywała, rozgadywała... w końcu wsiadłam z nią i paroma dziewczynami do autobusu, on do mnie 'cześć i moje imię' i ja do niego tak samo... najgorsze, że jego za tydzień nie będzie :) trzeba coś obmyślić na za 2 tygodnie, bo zwariuję! trzeba działać

Gość gość
Rozumiem... nie chce wam się tego czytać :P?

Gość gość
Co z tą notatką do kurtki lub do tornistra?

Gość gość
o tej godzinie raczej nie dostaniesz konstruktywnych komentarzy ..

Gość gość
Idź na warsztaty w bikini to napewno zauważy, ;)

Gość gosiak317
A moze tak po prostu poczekać co bedzie? Jesli bedzie chciał to sam wyjdzie z inicjatywa ;-)

Gość gość
Nie miał kurtki ostatnio... tak jak myślałam >< poza tym nie chciałabym się z jednej strony bawić w takie coś - wydaje mi się to troszkę głupie. Ja nie miałabym problemu zagaić o kawę, ale - przyznam się szczerze - boję się, jak na to zareaguje. Ale co myślisz po ostatnich zdarzeniach, o jego stosunku do mnie? P.S Plecaka nie posiada (tornister. to jest dopiero słowo.. my mamy po 21 lat! ;)).

Gość gość
Hmmm... a jak nie wyjdzie? Z jednej strony mogę poczekać i na ostatnich warsztatach co najwyżej samej o coś zagadać. Ale nie ukrywam, że dobrze się poczułam, kiedy zagaił do mnie sam.. o to mi chodziło.. w ogóle bardzo o mnie wypytywał i zapamiętał o mnie kilka takich małych detali.. (z 1 warsztatów).

Gość gość
A ja się zgadzam z . Ale wygląda na to, że poczatek jest dobry ;)

Gość gość
pokaz mu pipke

Gość gość
ładne nogi są dłuższe i chudsze..

Gość gość
SKAD wiesz ze sie mu podobasz?

Gość gość
Faceci nie lubią kobiet które im się narzucają...

Gość gość
Jaki ty masz problem? Zapros go na randke, rownouprawnienie mamy

Gość gość
Cykam się zaprosić go na randkę :P przyznam szczerze, nie chcę żeby to głupio wyszło.. ale z opisu myślicie, że może być mną zainteresowany?

Gość gość
dzisiejsza mlodziez nie umie sie ze soba porozumiewac - oj..

Gość gość
chyba się temu chłopakowi podobasz, tak wnioskuję z tego co napisałaś. Jeżeli tak faktycznie jest, to sam cię gdzieś zaprosi.