Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex w małżeńtwie jak często u was?

Polecane posty

Gość gość

jaki macie staż i jak często uprawiacie sex czy z wiekiem staż coś się zmienia my 8 lat po ślubie razem 12 lat.

Gość gość
raz na kilka lat :-(

Gość gość
jak na kilka lat....to możliwe aby funkcjonować tak w związku

Gość gość
A jakie jest inne wyjście?

Gość gość
napiszę tak uprawiamy sex ok 3 razy w tyg czasami jest to codziennie czasami przerwy 5 dniowe. ale piszę bo ostatnio mąż stale o tym mówi i robił by to po 2-3 razy dziennie . sprawia wrażenie niewyzytego seksualnie . ma potrzeby łapania całowania itp. mi to nie przeszkadza bo to miłe ale ten jego niewyżyty sexualizm mnie przeraza, czasem potrafi się obrazić jak mu za przeproszeniem nie dam. lubię przytulanie czułość i sex ale nie lubie gdy się o nim mi mówi cały dzień i gdyczuję się obiektem tylko do tego ...jakby mógł cały dzień by mnie obmacywał i mówił mi o sexie a tak nie da rady... nie wiem co się z nim stało? on ma 32 lat ja 30

Gość gość facet koło 40
my koło 40stki, 12 lat razem, są dzieci, seks średnio raz na tydzień, nieraz rzadziej. W sumie jak dla mnie to kupe roboty z tym seksem, nieraz po prostu nie mam ochoty i wole zwalić salami sam do p****la, szybciej i mniej roboty, haha. Ostatnio nawet mi się zwalić salami nawet nie chce, chyba się starzeje i już swoje wydymałem w życiu. Teraz bym po pracy zjadł i poleżał, ewentualnie poczytał coś, i pospał. Seks mam raczej już w doopie.