Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małolata

czesć młodzieży ,pomóżcie w wyborze prezentu dla nastolatka

Polecane posty

Gość mama małolata

syn ma 14 lat i chodzi do drugiem gimnazjum,niebawem ma urodziny,mam na ten cel do 200 zł ,co mu kupić? on mówi że chce kase ,ale ja wiem że wpakuję te pieniądze w internetowe gry,wolałabym coś mu kupic ,tylko co ? jego zainteresowania to piłka i komputer,tylko. Córe to bym wzięła na zakupy ,a ten buntownik to nie pojdzie bo obciach z matką ,to raz,a dwa że dla niego każde zakupy to mękka,no chyba że poszlibysmy kupić nowego kompa,ale nie mam takich możliwości finansowych.

Gość dwudziestolatekswdewe
Chodź,pomasuj mi prącie :).

Gość gość
dołoży pani 50 zł i kupi sportowe buty jak syn w takich lubi chodzić. Jakies takie w modzie. W razie czego jak sie nie spodoba może pani oddac, najlepiej sie spyta podczas kupna. Gier telefonu itd. Nie ma sensu kupowac to strata pln.

Gość mama małolata
myślałam nad butami,ale ma i korki i halówki i turfy i lanki, a innych takich fajnych jak teraz młodziez nosi nie chce,on na co dzień chodzi w mercurialach albo elasticach,nie uznaje innego obuwia Kupię mu chyba cos symbolicznie i jednak dam tą kase ,wyda na doładowania postaci w grach trudno ,to ma być jego przyjemność .

Gość mama małolata
up bo przeciez jak zadałam pytanie to młodość w szkole czas marniła :P

Gość gośćula
od razu widzę kevina z łukiem w szkole

Gość JurekO
Ostatnio miałem taki problem z synem i kupiłem mu przy okazji zakupów w Silesii kilka gadżetów w Intersporcie. To zawsze się sprawdza.