Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Darmowe programy antywirusowe

Polecane posty

Gość gość

Witam! Znalazłam taką stronę z programami antywirusowymi http://avast.programyzobacz.pl ale nie wiem, który wybrać. Na razie potrzebuję dobrego i darmowego antywirusa - pomóżcie!

Gość gość
Avasta nie polecam za to mogę Comodo Free Antivirus 2015

Gość gość
A ja polecam avast!, używam bezpłatnej wersji nieprzerwanie od siedmiu lat i nigdy nie miałam problemów. Wręcz przeciwnie, blokuje cały syf śpiewająco.

Gość gość
majkrosoft esencjale sekurity

Gość blaszka2015
Witam, na obecnym rynku programów antywirusowych mamy obszerny zakres możliwych do wyboru programów. Należ pamiętać, że oprócz programów na komputery, istnieją również wersje na urządzenia mobilne. Bardzo ważne jest zabezpieczenie w/w urządzeń, ponieważ w dzisiejszych czasach korzystamy z nich tak jak z komputerów(sprawdzamy pocztę, wysyłamy przelewy). Dobry "antywirus" powinien wykrywać nie mniej niż 90-95 procent istniejących wirusów. Stale pojawiają się nowe, dlatego ważna jest możliwość szybkiej i częstej aktualizacji programu antywirusowego. Dobrze jest sprawdzić, jak często udostępniane są nowe bazy wirusów. Jeżeli jest to więcej niż dwa tygodnie, warto zainteresować się nowym programem. Dobrze jest też sprawdzić, czy działający stale w tle program (monitor) nie spowolni działania urządzenia. Należy pamiętać, iż nawet najlepszy program antywirusowy, regularnie aktualizowany nigdy nie da stuprocentowej pewności, że system nie zostanie zarażony.

Gość gość
najlepszym rozwiazaniem jest wymiana Festplatte ,koszta mniejsze i oplacalne w kosztach jest rowniez zmiana programu:)