Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tłumaczenie z angielskiego

Polecane posty

Gość gość

szukam szybkiego i terminowego tłumacza angielskiego do kilku tłumaczeń w tyg. znacie kogoś?

W kwestii tłumaczeń wszelkiego rodzaju polecam biuro tłumaczeń mojtlumacz.eu. Zlecałam im różne tłumaczenia, głównie techniczne i tłumaczenia dokumentów. Super firma, tłumaczyli mi szybko i nie kosztowało mnie to dużo. Nie było żadnych "poślizgów" odnośnie terminu oddania tłumaczeń. Jestem bardzo zadowolona, a i co jeszcze ważne, to robią też tłumaczenia on-line.

Gość gość
wejdź sobie na anglopolski.pl, gość świetnie tłumaczy teksty, mega poprawnie i całkiem szybko, dodatkowo ceny też ma spoko, jak coś to możesz sobie tez wziąć bezpłatną wycenę najpierw

Gość gość
Faktyznie solidnie to wygląda, zamówię sobie wycenę to dalej zobaczymy. Dzięki za podpowiedź.

Ja wszystkie tłumaczenia wykonuję w http://amar-translations.pl/ bardzo solidne biuro tłumaczeń, zajmują się głównie tekstami technicznymi i specjalistycznymi, tłumaczą na wszystkie języki, mają specjalistów z konkretnych branży, więc wszystko jest zawsze zrobione perfekcyjnie;)

Gość gość
A ten Amar to tylko z firmami współpracuje?