Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balacy brzuch

okropny bol podczas kaszlu

Polecane posty

Gość balacy brzuch

W dolnej części brzucha po prawej stronie. Mam taki bol od kilku dni. Wczoraj i dzisiaj jest najgorzej. Ciężko jest mi wstac z fotela bo straszny bol, podczas kaszlu to samo. Nie mam żadnego uwypuklenia, jak dotykam to nie boli tylko podczas wstawania i kaszlu. Jak stoję to nie czuje nic. Nie mam jak iść dzisiaj do lekarza bo siedzę w domu z małym dzieckiem a maz wraca z pracy po 18.00. Co to może byc? Bo na zapalenie wyrostka mi to nie wyglada

Gość gość
syrop kup i jak najszybciej zdychaj by nas podatnikow kosztami leczenia nie obciążać

Gość bolacu brzuch
Ostatnio miałam dietę i troche schudlam. Cwiczylam tez troche ale sie nie forsowalam. przepuklina to na pewno nie jest bo nie ma żadnego uwypuklenia.

Gość bolacy brzuch
Ehhh :/ nie takiej odpowiedzi oczekiwalam. Aczkolwiek sie spodziewałam ze ktos napisze cos glupiego

Gość bolacy brzuch
Nie jestem osoba ktora chodzi po lekarzach z byle go*wna... Ale ten bol jest juz nie do wytrzymania podczas sprzątania w domu czy robienia czegokolwiek

Gość bolacy brzuch
Widzę ze wszyscy chętni.

Gość balacy brzuchl
doktor we warszawie mówił , ze to nowy otwor. nawet się ucieszyłam bo mogę mieć dwóch kochankow

Gość gość
Czesć, a kiedy bylas ostatni raz w toalecie? Mozesz miec jakies zatwardzenie, a rozepchane jelita i brzuch boli, najbardziej przy kaszlu. Sam kaszel jest po infekcji, zapaleniu oskrzeli?

Gość bolacy brzuch
Dzisiaj a wczesniej w poniedziałek. W piatek tydzień temu mnie zlapal kaszel i tak mi zostalo.

Gość bolacy brzuch
Teraz przylozylam rękę do tego miejsca gdzie mnie boli i podczas kaszlu robi sie cos twardego tam pod skórą. Boje się ze będę musiała mieć operacje a ja mam niestety umowę zlecenie i mnie zwolnią. I tto będzie koniec

Gość gość
Rozrózniam 2 sprawy- kaszel jest najprawdopodobniej oskrzelowy, ból brzucha moze byc z niedostatecznego wypróznienia, lub, jesli z tym w porzadku, to bolą mięsnie brzucha od kaszlu. Jakas mala przepuklinka mogla się zrobic. Cofnie się, gdy kaszel ustąpi. A dziecko zdrowe, nie kaszle?

Gość gość
Jezeli czujesz zgrubienie, to jednak lekarz. Jesli masz rumianek, zaparz go i pij przez caly dzien, póki nie wróci mąz. Wtedy oboje postanowicie, co dalej. Zyczę zdrowia.

Gość bolacy brzuch
Dziecko zdrowe :) ja tak raczej nigdy nie chorowalam. Ostatnio cos mnie tak wzielo. Boje się jak to przepuklina. Sama sie chyba raczej niw cofnie

Gość gość
Weź sobie szybciutko jakieś zioła na rozwolnienie i espumisan na gazy . Mnie tak bolał brzuch po lewej stronie przy kości biodrowej przez miesiąc. Umówiłam się już do chirurga a przygotowując się do niego zjadłam espumisan- do chirurga poszłąm mimo wszystko, ale już bez bólu :) Czasem najprostsze zachowania są najlepsze :)

Gość gość
aha, i nie lekceważ sobie, jeśli po wypróżnieniu ci nie przejdzie- miałam w rodzinie przypadki bardzo groźnych chorób związanych z jelitami rozwiązanych pozytywnie dzięki szybkiemu kontaktowi z lekarzem

Gość bolacy brzuch
Dziękuję za pomoc :)

Gość bolacy brzuch
A jak poszlas do chirurga to co się okazało?

Gość bolacy brzuch
Podobno przy zapaleniu wyrostka robaczkowego jest delikatnie podniesiona temperatura. Ja mam 36.7 to normalna temperatura