Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćvaneska

On szczerze mnienienawidzi a ja go kocham :(

Polecane posty

Gość gośćvaneska

Po SETNEJ kłótni i to takiej z grzmotami zostawiłam go bez słowa, a on uznał że to wszystko moja wina i znienawidził mnie. Ten człowiek ma problemy ze sobą, dotyka go tzw autowaloryzacja, czyli on jest najlepszy. Napisał do naszej wspólnej znajomej, ale nie przewidział że przecież mogę się chyłkiem dowiedzieć. Jego wiadomość do niej (m.in): "To nie ona mnie zostawiła tylko ja ją dawno temu, a to się ciągnęło. Od dłuższego czasu jej nie znosiłem, a teraz jej nienawidzę i to szczerze. Jeśli facet ci pisze, że nienawidzi kobiety to tak jest. Ona w rozmowach ze mną nie umiała sklecić nawet słowa, tylko się darła to zamykałem jej gębę siłą. Ona to zupełnie nie mój level, ja stoję na wyższym pułapie inteligencji, poza tym jestem starszy i przeżyłem więcej a ona może mu buty czyścić. Mam w nią wy****ne, kochałem ją kiedyś, ale nie dało się jej zmienić. Ciągle niewdzięczna, ciągle smarkata, ciągle miała swoje zdanie zamiast poradzić się czasem mnie, więc nie będę się poświęcał dla takiego imbecyla....itp itp" Bardzo to przeżywam. Byłam przekonana, że mu ciężko a on obraża mnie do wszystkich i zdaje się, że naprawdę nienawidzi :(

Gość gość
ale debil... to on jest imbecylem, skoro uważa, że jest nie zastąpiony :D

Gość gośćvaneska
I co dalej? Napisał mojej koleżance, że zna 30 osób, które uważają mnie za nienormalną, że ja mam zaburzenia psychiczne. Jestem trudną osobą, ale nie wariatką! Wyznał naszej wpólnej znajomej również, że nienawidzi mnie już od dawna, a zerwałam z nim dopiero niedawno :( Przez niego to ja mam uczucie porażki mimo że odeszłam, a nie on.