Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcecie zrobić na złość Noxelii?

Polecane posty

Gość gość

nie piszcie z nią, ignorujcie jej tematy, nawet gdy pisze sama ze sobą, ona dostaje szału gdy nie ma publiczności, ma ataki furii, a to wszystko w wyniku wielkiej samotności.

Gość gość
tak i na pewno zacznie więcej wywalać ;) zwłaszcza, gdy ktoś jest dla niej miły, to ona zrobi tu wszystko...pamiętacie akcję z od/bytem?:D

>>>chcecie zrobić na złość Noxelii? nie piszcie z nią, ignorujcie jej tematy, nawet gdy pisze sama ze sobą, ona dostaje szału gdy nie ma publiczności, ma ataki furii, a to wszystko w wyniku wielkiej samotności.<<< x Na tym forum jeszcze nie widziałem tematu założonego i podbijanego przez jakąś Noxelię. x Za to ciągle widzę, kolejne tematy, zakładane przez jej obsesyjnego fascynata. x Trzep się po cichu do jej zdjęć i nie zaśmiecaj forum :(.

Gość gość
Misiu, z całym szacunkiem, ale w pupie byłeś i kupkę widziałeś jeśli chodzi o Marciniaczkę Noxę. Tylko nie pultaj się Niedźwiadku, bo nie atakuje Cię tym postem. Nox, to upośledzona dziewczyna ze schizofrenią, o umyśle 8-10latki, która wręcz chorobliwie łaknie zainteresowania, popularności, sławy...i ubzdurała sobie że takową ma na kafe. ;-) niestety 50%, jak nie więcej tematów o Noxelii, zakłada ona sama, oczywiście te najwulgarniejsze nie są jaj dziełem, ale tematy typu "Ciekawe co u Noxy?", "Jak myślicie co porabia Nox?", "Czy Nox ma już tego szczurka/chomika/pieska/kotka/świnkę/gowienko/itp?", albo "Nox nie żyje, cieszycie sie świnie?" są definitywnie jej autorstwa, gdzie sama ze sobą pisze, zadając pytanie z goście i odpisując zalogowana elaboraty o swoim życiu. Choć i te obraźliwe co poniektóre są jej, potem zalogowana na nie wpada i lamentuje że źli i niedobrzy hejterzy jej żyć nie dają. :D Taka jest niestety Nox... Pozdr.

Gość gość
Na tym forum jeszcze nie widziałem tematu założonego i podbijanego przez jakąś Noxelię. x Nie masz pojęcia o tej sprawie. Potwierdzam powyższe słowa. Właśnie tak to wygląda.

Może i nie mam, ale co chwila widzę nowy, wulgarny temat :( o niej lub jakimś Kellerze i robi mi się na ten widok niedobrze :(.

Gość gość
Dziewczyna dorobiła się stada hejterów/pyschofanów, czy jak to nazwać. Z jednej strony ona usiłuje odgrywać gwiazdę i pojawia się, chociaż jakby na krócej, prowokując ich i w ogóle zainteresowanie publiczności. Z drugiej strony, oni też ją prowokują. Nie masz pojęcia, jak wiele osób czyta te tematy o niej. Jej znajomi i znajomi znajomych. I wiele osób, które bywają na Kafe od kilku lat. Wiele osób widzi, że ona jest nie teges i coś jej radzi. Ona ignoruje rady, dobre słowo, jest tylko łasa na udawane pochlebstwa, lub reaguje na prowokacje, albo po prostu sama sobie odpisuje. Niestety, cała ta jej choroba, ten jej charakter są tak pokręcone, że sama się co chwila kompromituje. Stała się jakby kafeteryjnym serialem. Wiele było osób, które się tutaj skompromitowało, ale one albo odeszły, jak Master, albo nie są rozpoznawalne. Ona jest żądna jakiejkolwiek uwagi, bo tak naprawdę jest bardzo samotna i nie ma hamulców. Ma zdiagnozowaną schizofrenię (to nie jest żart!) i konsekwentnie się nie leczy. Jest wkurfiająca, bo gdy ma te swoje ataki, zjazdy, stany euforyczne, potrafi obrażać ludzi najgorszymi słowami (między innymi stąd ta jej zła sława), chociaż od jakiegoś czasu, nie jest tak agresywna, jak kiedyś, ale jej obecność działa na wielu, jak płachta na byka, nawet nie na regularnych hejterów, bo ona w sposób żenujący kłamie. Oczywiście najlepiej ignorować, ale mnie samemu, niestety nie zawsze wychodzi.

Gość gość
Master nie odszedł, jest tu , ale pisze tylko i wyłącznie z gościa. Coś tam napisze polityczno-społeczno-socjologicznego, założy jakiś top i nara. Jak jego temat był jeszcze świeży, to ludzie wyłapywali go nawet z gościa i cisnęli mi od zboczonych dewiantów, ale powoli zaczął odchodzić w zapomnienie i teraz jego tematy giną w natłoku bełkotu murzynki, cyników, małpiszonów i innych szatanistek i persefon.

Gość gość
Nie zauważyłem, nawet chyba nie miałem okazji.

Gość gość
Przynajmniej tyle ma rozumu, że się nie ujawnia.

Gość gość
Przynajmniej tyle ma rozumu, że się nie ujawnia. x co racja to racja, niestety po Moszna-Szoł jest tu dożywotnio spalony.