Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was bierze lub brał NERVOTON?

Polecane posty

Gość gość

Prosiłabym o opinię na temat tego leku. Przede wszystkim czy działa. ;)

Gość gość
Hej, Ja kupiłam go wczoraj i po zażyciu uważam, że działa średnio tzn. wycisza i zwalnia np. bicie serca podczas zdenerwowania, ale gorzej już z trzęsącymi się dłońmi czy głosem. Jak dla mnie jest za delikatny. To co na pewno o nim można powiedzieć, to to że nie przymula ani nie otępia - przynajmniej tak było w moim przypadku.

Gość gośćWiola
Hej ja biorę w trakcie menopauzy gdy dopada mnie nerwowość działa wycisza i nie otepia prowadzę auto i nie ma problemu jak większość leków ziołowych nie jest silny ale działa tylko leki psychotropowe realnium 2 lub tranxene 5 pomogą brałam przed egzaminem z prawka, tylko pamiętaj nerwowo bierz na kilka dni przed bo organizm musi się nasycić, jak i nowymi lekami czy suplementami by był efekt

Gość gość
Biorę go od 3 dni , wycisza mnie , nie reaguję płaczem da stresową sytuację w domu (choroba matki) i mogę przy chorej spokojnie funkcjonować nie poddając się emocjom. Serce mi też przestało walić jak szalone, prowadzę auto. Polecam

Gość gość
Jak dawkowac nerwoto n1

Gość vvjjfn

jak czytam co piszecie radze zamiast cały czas spedzac przed lustrem nauczyc sie podstaw Zycia czyli zrozumiec dzialanie siebie tepaki

Dnia 16.04.2015 o 14:18, Gość gość napisał:

Prosiłabym o opinię na temat tego leku. Przede wszystkim czy działa. 😉

To bez recepty? Testuję właśnie uspokajacze

Gość Mee

Działa, nie myślałam że pomoże, pomógł i to bardzo polecam. 

Gość Mee

Jak dawkowac? Hm..... Piszę że 2tab na dobę. Wzięłam 2na raz, dosłownie 15 minut i zapomniałam o wszystkim Może nie zapomniałam ale mogłam dalej funkcjonować i robić swoje.

Gość Burstner

Kurła co za czasy aby funkcjonować trzeba się tabletkami futrować, przerażające to jest... "Człowiek człowiekowi wilkiem"  Szef mi założył pressing, tabletki zdystansowały mnie do niego. Wiec działają !