Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamana ...

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim mam powazny dylemat mieszkam od paru miesiecy z chlopakiem za granica ,mieszkalismy u jego znajomego wszystko bylo dobrze do czasu az cos temu znajomemu zaczelo nie pasowac we mnie a tu niby bylo wszystko ok ,a ze mieszkanie jego siostry to sobie zaczal pozwalac na chamskie odzywki itp duzo by pisac ,w kazdym badz razie wyrzucil mnie z mieszkania z dnia na dzien dobrze ,ze moglam sie u swojego szefostwa zatrzymac ,chlopak zostal u tego barana za przeproszeniem szukamy czegos nawet jakiegos pokoju ale jest bardzo ciezko tak czy siak chlopak musi sie od niego do czerwca wyprowadzic i zastanawiam sie czy wrocic narazie do polski ,tylko sie zadreczam calymi dniami na niczym nie moge sie skupic moj facet to samo ,i tak nie mam pelnego etatu tylko dorywczo robie ,doswiadczenie mam zreszta znajoma zebym sobie cos na caly etat szukala ,wiec ze znalezieniem pracy by nie bylo ciezko jak bym w czerwcu wrocila ,nie wiem zostac czy pojechac i przemyslec to wszystko ,wiem ze chlopak sobie poradzi zreszta ma tu rodzine,moze w miedzy czasie by sie cos znalazlo z gory dzieki za porady pozdrawiam

Gość gość
wróc do Polski