Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubranka dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

czy kupując ubranka dla dzieci (noworodki) zwracacie uwagę na to z czego są zrobione?

Gość gość
Metek ze składem nie sprawdzam, ale kupuję rzeczy dobre gatunkowo, miękkie, takie które widać, że nie są sztuczne.

Gość gość
Tak, patrzyłam żeby nie były z dodatkiem poliestru, tzn. 100% bawełna i tyle.

Gość Marinta
Myślę, że warto zwracać na to uwagę i kupować dobre jakościowo ubranka, takie jak mają w sklepie http://minichic.pl/ . Ubranka dla dzieci w tym sklepie naprawdę bardzo mi się podobają.

Gość tamka33
No raczej, że zwracam uwagę. Przecież to delikatniutka skórka. Staram się zawsze żeby to było 100% bawełna. Ostatnio moja córcia dostała w prezencie kilka rzeczy, kupiła jej chrzestna na kolalik.pl. Rzeczy są fajnej jakości moim zdaniem

Gość Gośka222
najbezpieczniejsze dla tak delikatnej skóry są tkaniny organiczne, które nie zawierają alergenów ani innych szkodliwych substacji, ja osobiście kupuję takie ubranka na pepiq.pl dla swojego dziecka i na prezenty dla znajomych którzy mają małe dzieci i jeszcze nei słyszałam złego zdania na temat tych ubranejk

Gość Agniezska
Stanowczo tak! musi być 100% bawełna :) w Kolaliku mają bardzo łądne ubranka,super materiał i na prawdę 100 % bawełny

Gość presue
Obadajcie sobie Kolalika:) To sklep Online z ciekawymi ubrankami dla najmlodszych.

Gość MeIisa
Polecam zobaczyc ofertę sklepu internetowego kolalik.pl, bardzo dobra jakość!

Gość gość
tysiac reklam

Gość karbi
W kolaliku mają bardzo dobrej jakościu ubrania, 100% bawełna :) super uszyte nie niszczą sie!

Gość aneg
Ja bardzo dużo kupuję od Kolalika. Bardzo dobrą jakość mają,szybko wysyłają, żadnych problemów :) Jestem mega zadowolona z ich ubranek!

Gość gość
Już się rzygać chce na tego kolalika. Nigdy nic tam nie kupię. Jak już chcesz sobie pospamować, to przynajmniej rób to inteligentnie.

Gość marczar
Super jest ten sklep internetowy Kolalik. Mają ubrania bardzo dobrej jakości, super się piorą i nie schodzi z nich nadruk. Jestem bardzo zadowolona , że znalazłam taką dobrą Polską markę :)

Gość gość
mnóstwo ślicznych, tanich, używanych angielskich ubranek dla niemowląt w świetnym stanie! sklep internetowy http://e-rafix.pl