Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie mi gadają że wyglądam jakbym była chora

Polecane posty

Gość gość

Robię przy sobie dużo... ale dalej; cera pomimo stosowania serum z wit C i innych rzeczy wcale nie wygląda zdrowiej, włosy wypadają mi tak, że moja matka się przeraziła jak zobaczyła kłębek w wannie (którego zapomniałam posprzątać).. a staram się jeść dużo warzyw, jem mało słodyczy i innych gówien. Słabo też mi rosną.. a stosuję i siemię lniane, i łykam tabletki ze skrzypem i pokrzywą (herbatki mi niestety szkodą na żołądek). BTW trawienie też mam kiepskie.. Paznokcie się łamią. Radość życia też niska. Nie wyglądam jak młoda 20 letnia dziewczyna..

Gość gość
I niby miałam dość szczegółowe badania z krwi - bo kiedyś prawie mdlalam (to był skutek uboczny po takich tabletkach), ale wyszły w porządku jednak się zastanawiam, czy może z hormonami mi coś nie gra.. co myślicie?

Gość gość
co do mojej cery, to jest po prostu szara, blada, taka hmm.. mało zdrowa. Lubię bladość, ale na mnie ona nie wygląda tak jak na innych dziewczynach (ale nie będę na pewno opalać twarzy, to niezdrowe i jeszcze mam na niej pieprzyki). Jakieś przebarwienia mam, ale nie znaczne.

Gość gość
nikt się nie wypowie?

Gość gość
idź do lekarza

Gość gość
biegiem do lekarza, to nie jest normalne, że włsoy Ci całymi pękami wypadają!

Gość gość
Idz do lekarza to może być ważne! Kup dobrej jakości wit c najlepiej bio 1000 bierz codziennie. Do tego d3 teź jakaś lepsza, ale zrob pierw badanie krwi na d3 , powinnaś dążyć do tego aby mieć ok 50! Ja też miałam niedobór i dlatego wypadały mi włosy, po pół roku brania d3 po 2000 dziennie mam wynik 27, niestety nie zrobiłam przed braniem... te które bierzesz nie działają jeśli lubisz zioła pij czystek, tylko taki zwykły sypany. pozdrawiam

Gość gość
Brakuje ci cynku i selenu, ogólnie minerałów. Moze zelaza? Kup sobie Falvit, to są witaminy i minerały dla kobiet. Jedz mięso, potrzebne ci bialko zwierzęce, pij normalne mleko 3,2%, i tlusty twaróg, jajka.

Gość gość
zbadaj tarczyce