Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety wytłumaczcie. Bez kłótni

Polecane posty

Gość gość

dlaczego kobiety cały czas sie o cos czepiaja nie ma dnia i to mowie o wszystkich. Juz rozumiem ten okres ale on trwa raz w miesiacu i to nie jest ból straszny. Kobiety czemu takie jestescie ?? Tym sie dowartosciowujecie czy jak.

Gość gość
Napisała blondynka hihi i wszystko jasne

Gość gość
a ja wiem na czym i nie ma co udawac, jestem kobieta i widze ze kobiety sie czepiaja, sama tez sie czepiam, potem dopiero przychodzi opamietanie - po co ja sie tak czepiam? za krotkie zycie na to, no ale nic nie poradze

Gość gość
Ponieważ cierpicie na upośledzenie mowy. Facet jest potrzebny tez do tego żeby można z nim było porozmawiać bo to rozwija inteligencję. Jak facet się nie odzywa i nie uczy sie zachowań to znaczy ze jest głupi jak but

Gość gość
ja sie czepiam niezaleznie od plci, wszystkich traktuje na rowni w czepianiu sie :P

Gość gość
zależy o jakim czepianiu się mówimy. Jeżeli jesteś głupi i bez pokazania palcem nic nie zrobisz to nie dziw się, że ktoś cały czas upomina cię o twoich obowiązkach.

No i jak można nie czepić się kogoś tak nie rozgarniętego jak autor, który zakłada temat i nie potrafi nawet napisać na czym to czepianie polega.

Gość gość
I znowu blondynka

Gość gość
Zapewne jego dziewczyna tłumaczyła mu juz milion razy dlaczego się czepia. Ale rozmowa z idiota to trwonienie slow, co widać po autorze.

Gość gość
blondynka ma rację, autor nie jest specjalnie rozgarnięty. Nawet nie napisał mu o co chodzi, jak tak samo zachowuje się w życiu codziennym to każdy by się czepiał. Np. o to, że wypowiedzi nie trzymają się kupy.

Gość gość
Gosc 13:53 cytuje"Nawet nie napisał mu o co chodzi" O co ci chodzi w tym zdaniu ???

brak argumentacji powoduje czepianie się literówek chyba, że na dokładkę masz poziom inteligencji na poziomie konia i musisz mieć czarno na białym wyraźnie napisane, bo inaczej za cholerę nie zrozumiesz:)

Gość gość
Oczywiście mężczyźni nigdy się nie 'czepiają'.. pewnie dlatego, że okresu nie mają ..

Gość gość
błąd w edytowaniu.

Gość gość
Blondynka nie rżyj

Gość gość
autor. Chodzi mi o czepianie o wszystko macie pretensje nic wam nie pasuje. Jak mamy niby z wami gadać jak jestescie chore psychicznie naprawde glupi macie tok myslenia o wszystkim. Zobaczcie jak takie myslenie w młodosci n bradzie picie zmienia dziewczyny . A przez to i dziecko cierpi i mąż.

Gość gość
wy dziewczyny macie naprawde takie głupie wymöwki że szok.

Gość gość
wy dziewczyny macie naprawde takie głupie wymöwki że szok.

Gość gość
Dla kobiety trzeba być miłym i uprzejmym. Poza tym jeśli zawiodles ja raz, nic ci juz nie pomoże, ona juz ci nie ufa i przy byle okazji będzie ci robić pretensje. Myślę ze jest zbyt tępy żeby dostrzegać oczekiwania kobiet. A to dlatego ze jesteś polaczkiem który nigdy nie musiał myslec