Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podziwiam samotne matki

Polecane posty

Gość gość
dzieciaki pytaja jak maja kilka lat a nie jak dorosna i zwykle slysza poszedl sobie malo znasz rozbitych rodzin? bo sie odwidzialo po jakims czasie komus|?

Gość gość
A wiecie dlaczego ten czerep który tu wypisuje tak nie lubi samotnych mam, bo są bardziej atrakcyjne i na luzie i strach że mezusia taka sama mama porwie czerepowi. Zazdrość, tylko zazdrość, już to tyle razy widziałam, fajna singiel mama po trzydziestce i scisniete w d***e Czerepy ze strachu zgrzytaja zębami.

Gość gość
Daja d**y byle komu...bo coraz mniej facetow na swiecie, wiecej chlopaczkow, mamincyckow.20-30 lat temu facet, ktory mial ponad 25 lat zenil sie, zakladal rodzine, potrafil zarobic na ta rodzine.Dzisiaj 30latek do niczego sie nie nadaje.W glowie dyskoteki, panienki, komputer.Do pracy nie chodzi, mieszka z mamusia, ktora kolo niego musi wszystko zrobic.Bedzie coraz wiecej matek samotnych bo gatunek musi przetrwac a faceci sami sa dziecmi i to specjalnej troski.

Gość gość
p********z autorką. My byśmy wam pomagali ale jestescie chamskie i mi nie powiesz. Tak jest ze chłop z********a na rodzine a ona narzeka przecież to można dostać depresji. A teksty że żona ciągnie kase zaczeły sie od nie dawna. Autorką jak masz męża to idź zarób na niego i dziecko gdzies do fizycznej pracy tylko nie zasypuj nas wymówkami. Samo to ze mąż sobie lezy w domku jest mu fajnie itd. By cie dobiło. I co wtedy bys poszła do innego tłumacząc ze on cie zdradza. A co do sądów w polsce to są sfeminizowane. Kobiety same stwarzacie problemy.

Gość gość
p********z autorką. My byśmy wam pomagali ale jestescie chamskie i mi nie powiesz. Tak jest ze chłop z********a na rodzine a ona narzeka przecież to można dostać depresji. A teksty że żona ciągnie kase zaczeły sie od nie dawna. Autorką jak masz męża to idź zarób na niego i dziecko gdzies do fizycznej pracy tylko nie zasypuj nas wymówkami. Samo to ze mąż sobie lezy w domku jest mu fajnie itd. By cie dobiło. I co wtedy bys poszła do innego tłumacząc ze on cie zdradza. A co do sądów w polsce to są sfeminizowane. Kobiety same stwarzacie problemy.

Gość gość
nikt mi nie powie ze w waszych domach mamy nie mówiły wam jak wybrac meżczyzne. Ma być bogaty bogaty i jeszcze raz bogaty. Tłumaczyły wam to nawet przy braciach ojcach. Kobiety to nie ludzie to k***y ktore czują pieniądze z daleka. I jeszcze o dziecku mówią bachor boze

Gość gość
Te które teraz wyzywają mogą znaleźć się w tej samej sytuacji wiec nigdy nie mów nigdy żonko. To ze teraz masz męża to nie znaczy ze zawsze tak będzie, znajdzie sobie lepszą i masz tez będziesz samotna matką.

Gość gość
Myślę o skorzystaniu z usług tego biura detektywistycznego http://invigla.pl/ Czy ktoś korzystał i może mi coś o nich powiedzieć? Szukam dobrego biura w Warszawie, chodzi o sprawę rozwodową.