Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badanie proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość

Wytchnienie w godzinach pracy w rezultacie podnosi efektywność i jest paliwem na kolejne godziny. Każdy w czasie pracy powinien więc robic przerwy na cokolwiek co lubi robić najbardziej. Pytanie co lubicie robić w godzinach pracy, co nie jest z nią związane? Ja lubię tutaj zajrzeć mój mąż gra w jakąś grę a Wy?

Gość gość
ja pasożytuję to jest ciężka i odpowiedzialna praca robię to nieustannie 24h przez 7 dni w tygodniu

Gość gość
No ok ale ja wieżę że nawet pasożytowanie ma swój głębszy sens. Niektórzy potrzebują sporo pozornie nieproduktywnie spędzonego czasu żeby zacząć, nauczyć się czegoś produktywnego -tak sądzę.

Gość gość
Hi hi wierzę miało być :D sorki;)

Gość gość
Jasne! -Ale nikt się nie przyzna!

Gość gość
Który sfrustrowany szef na to pozwoli? Ja gdybym miała firmę to przypominałaby hotel spa z wszystkimi udogodnieniami;) Dla każdego cos fajnego;) 3miesiące w takim miejscu byłoby odpowiednia rekrutacją dla każdego. Miałabym u siebie najlepszych speców;)

Gość gość
Tego nawet nie trzeba udowadniać! Wystarczy spojrzeć na dzieci pracujące w Bangladeszu Największą życiową rozrywką i chwilą relaksu jest dla nich nauka w szkole.