Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci kochają tylko za seks

Polecane posty

Gość gość

i za wygląd, taka prawda.

Gość gość
kolejna durna baba zakłada temat :P heh nawet prawiczki mniej zakładają tematów o swoich potrzebach.

Gość gość Mercedes
16:08,to twoja zonka ma super,codziennie w restauracji sie stołujesz skoro w domu ci nie smakuje,zazdroszcze twojej zonie.

Gość gość
No, taka prawda, niestety. Jak kobieta lubi seks to ma fajny zwiazek, jak nie to zadnego.

Gość Rescator555
gość dziś >>No, taka prawda, niestety. Jak kobieta lubi seks to ma fajny zwiazek, jak nie to zadnego. << A co za pozytek z takiej kobiety co nie lubi seksu

Gość gość
Przesada. Z takim podejściem, to nic dziwnego, że sex z dorosłymi nie wystarcza, szuka się nowych wrażeń i w konsekwencji dochodzi do porwań i gwałtów nieletnich..

Gość gość
haha cos w tym jest, moj mąż mowi,ze gdyby nie te moje cycki i to ,ze umiem dobrze dawac dupska to by sie rozwiodl przez moj wredny charakter :P:P ale ma szczescie,ze w łózku tez jestem mega hardcorowa jak w życiu:) oczyw tak sobie zartujemy, ale kto wie?

Gość Taki_jeden_964
Zgadzam się z autorką.

Gość gość
Ja też tylko od faceta potrzebuje sexu ,i taka już się zrobiłam wygodna ze to facet ma mnie bzyjac a ja sobie leżę z w rozkroku i patrze jak to robi co jakiś czas wzdechne by myślał ze jest dobry, wygodna jestem faceta tylko ptaszek mnie interesuje bo pieniądze to mam swoje jego mi nie potrzebne !!!

Gość gość
A kobiety? :)

Gość gość
To facetow trzeba by wymieniac na nowszy model :D bo kobieta ZAWSZE MOZE a facet NIESTETY NIE :P

Gość gość
Ci, którzy oczekują od kobiety czegoś więcej niż seksu i wyglądu zwykle są sami a Ci co chcą tylko zamoczyć to zamoczą ile wlezie

Gość gość
a mocza , mocza, w agencjach panie potrzebuja kasy :D:D

Gość gość
A ja znam facetow ,ktorzy z 40 juz niewiele mogli a z 50 NIC :D:D

Gość liberał
Tu masz bardzo fajny polrtal, na którym możesz odnaleźć ciekawe osoby http://www.dyskoteka.co/ . Jest bezpłatny. :) a ludzie są na poziomie.

Gość gość
A kobieta w tym wieku szuka i znajduje 10 lat mlodszego :P

Gość gość
nie kazdy facet moze

Gość gość
faceci szukaja tylko seksu.

Gość gość
Nie wiem po co kobiecie facet, jesli ona moze zyc bez seksu. Taki tylko wymaga, strzela fochy o byle co, ogranicza. Korzysci jest naprawde malo o ile kobieta sama na siebie zarabia (a co to za problem).

Gość Taki_jeden_964
Nie wiem po co kobiecie facet, jesli ona moze zyc bez seksu. Taki tylko wymaga, strzela fochy o byle co, ogranicza. Korzysci jest naprawde malo o ile kobieta sama na siebie zarabia (a co to za problem). xxxx Faceci to dopiero piszą o kobietach, że wymagają i fochy. :)

Gość gość
gość dziś Oto kolejny przykład durnej baby myślącej, że każdy facet jest taki sam jak jej chłopacy, których sama wybrała :P

Gość gość
"No i dobrze, lepiej niech malolaty cwicza na starych rurach, a nie psuja mlodek." Oj te przystojne małolaty to sypiają z mnóstwem rówieśniczek lub młodszych już w gimbazie. Sama nie tak dawno stamtąd wyszłam i widziałam co się działo, każdy młody przystojny chłopak jest oblegany przez masę fanek.

Gość gość
Za seks albo też za wizję przyszłego seksu :D

Gość gość
dokładnie, zgadzam się. Nie lubię seksu więc nie jestem w żadnym związku tak jak ktoś napisał. Koło przystojniaka trzeba umieć się zakręcić i nie mieć żadnych kompleksów, czyli oprócz bycia ładną nie mieć żadnych słabych punktów, ja mam szanse tylko na brzydkiego (mały biust) więc takiego seksu zdecydowanie nie lubię, a samotność w porównaniu do przymuszania się do nielubianej czynności nie jest taka zła. Polecam