Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie radzić z sytuacją jaka mnie otacza w pracy

Polecane posty

Gość gość

Jestem osobą zarządzająca proces produkcyjny, nie radze sobie ze stresem który mnie tam otacza. Ciągle tylko krzyki,poganianie, jak czegoś nie zdarzę to muszę zostawać po godzinach. Psychicznie wysiadam, boję się tam iść, ciągle chcę mi się płakać. Co mam robić wiem,że powinnam zmienić pracę ale nie mam gdzie już próbowałam i nic. Zwolnić się też nie mogę bo pieniądze są mi bardzo potrzebne. Pomocy

Gość gość
Jak zarządzasz procesem produkcyjnym to jesteś minimum brygadzistą, albo jakimś technologiem. Na pewno nie jesteś szeregowym pracownikiem, więc pensja jest też lepsza.

Gość gość
gość dziś - Pieniądze, to nie wszystko. Później wszystko ma wydać na psychologów, czy innych lekarzy, żeby załatać to, co poszarpią nerwy? xxx A może nie tyle pracę zmieniaj, co stanowisko? Może poproś o przeniesienie, zmianę, czy coś?

Gość gość
tak jestem brygadzistą chciałam zmienić stanowisko lecz nie można jeżeli nie chcę pracować to brama jest otwarta to jest po prostu zastraszanie. Tu nie chodzi o pieniądze co prawda pensja jest większa,ale ja bym to chętnie oddała za spokój i iść do pracy na spokojnie. Chętnie poszłabym na chorobowe,ale nie mam na co choroby nie chcę sobie wmawiać,chciałabym zajść w ciąże lecz to też mi nie wychodzi.