Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak zwane "leki homeopatyczne" to sam cukier i stosują je wyłącznie idioci

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda

Gość gość
oczywiście podobnie jak tzw. suplementy diety pożywka dla naiwnych idiotów i źródło miliardowych przychodów dla sprytnych, którzy to debilom wciskają

Gość gość
Homeopatia to niebezpieczny okultyzm.

Gość cebulak
kafeteryjne odkrycie roku, gratuluje

Gość gość
Naogladalas sie tvn style wczoraj co? Tez to ogladalam i na bank to bylo sponsorowane.. program mial osmieszyc homeopatie, a ten pseudo lekarz byl na bank podstawiony. Nawet na glupiej wikipedii mozna przeczytac jak dzialaja te leki - homeopaci wierza ze substancja powodujaca np alergie rozcienczona w wysokim stopniu dziala przeciw alergii. Od siebie dodam przyklad - moj mlodszy brat jako dziecko bardzo chorowal. Wiecznie lezal w szpitalu, mial ciezkie alergie, powodujace m.in ataki dusznosci. Ja dziecinstwo spedzilam u babci na wsi, rodzice wiecznie jezdzili z mlodym po szpitalach.. i co? Nic mu nie pomagalo. Dopoki rodzice nie poszli do honeopaty.. z dzieckiem prawie umierajacym na rekach.. i co? Wyleczyl go. Przypadek?

Gość gość
Bo to działa. Ale na podstawie okultystycznej złej energii. Ponieważ substancji jakiejkolwiek-np. tej powodującej alergię jest tam tyle, że praktycznie fizycznie jej nie ma. Osoba, która to stosuje, otwiera się na działanie złych duchów, które przez to działają i, przez które ten preparat działa.

Gość gość
Niczego się nie naoglądałem nawet nie wiedziałem że takie programy lecą w tv. Po prostu działanie tychże specyfików jest skąpo lub wcale nie przebadane.

Gość gość
gość dziś a jaki lek konkretnie mu przepisał ?