Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktorego wybrac

Polecane posty

Gość gość

Jeden jest biedny nie ma nic nawet auta zarabia 2700 placi alimenty za to ma wielkie serce jest szczery pomocny z bardzo duzym poczuciem humoru. Natomiast drugi dobre auto, praca za granica w trakcie budowy domu no ale jak juz napisalam za granica pracuje wiec w Pl bywa z tydz w miesiacu a w tym czasie i tak pracuje nad budowa domu. Bardzo skapy na wszystko zaluje, lubi miec wszystko podane pod tzw. dziób. Sluchac serca ktore podpowiada tego pierwszego czy rozumu ktory kieruje sie ku temu drugiemu?

Gość gość
Istnieje szansa, że ten pierwszy będzie kiedyś więcej zarabiał, za to drugi na pewno nigdy się nie zmieni.

Gość gość
Pierwszy. drugi to gbur który nigdy się nie zmieni

Gość gość
Miałam kiedyś podobną sytuację, wybrałam tego drugiego i tak żyję do dziś. To nie życie, to wegetacja.

Gość gość
Zdecydowanie pierwszy.

Gość gość
Drugi. Może się okazać całkiem porządnym facetem a pierwszy alimenty płaci czyli już jedną kobietę zostawił, w dodatku z dzieckiem - spieprzył jeden związek to i spieprzy drugi.

Gość gość
ja mam meza który zarabia 2300,jest cudowny,jest po studiach,moge mu zaufac nigdy mu w głowie panienki nie były itp.woli rodzine od kolegów i imprez,wybierz 1