Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horree

Sprzedaje ktoś z Was na Allegro ?

Polecane posty

Gość horree

Chodzi mi o to, że mam kilka rzeczy do sprzedania, ale jest problem przy wgrywaniu zdjęć tzn przekręca je po wgraniu w miniaturkach. Zdjęcia robione fonem. Co jest nie tak ???

Gość gość
Nie:O A mam do sprzedania stos różności. Jak chcesz możemy ubić interes! Ja ci udostępnie program do wystawiania aukcji wraz z programem do obróbki zdjęć(łatwy i sprytny ) A ty mi sprzedasz ten stos rzeczy i jeszcze ci 10% z tego odpalę? Idziesz na to? Ja nie mam na to czasu:O że o ochocie nie wspomnę..

Gość gość
Do sprzedaży są rowery foteliki samochodowe rowerowe kamizelki ratunkowe nowe stos nowych z metkami ciuchów 10kilo biżuteryjnych zegarków w eleganckich pudełkach różne meble łóżko z lustrem i od hoooja innych rzeczy!

Gość gość
Mógłbyś na tym zarobić nawet kafla lub więcej...

Gość horre
Jak masz cały stos rzeczy to po co Ci następny ? Nawet nie wiesz co chcę sprzedać :D Mnie wkurza tylko , że od trzech dni blokuje mi wstawianie zdjęć, bo można tylko 8 , a wrzucałam usuwałam kombinowałam, bo były albo na boku, albo do góry nogami.

Gość horre
A co Ty sklep obrobiłeś ? :D Chcąc sprzedać takie rzeczy ,które masz trzeba by założyć konto firmowe.

Gość gość
Ja nie chcę. Chciałabym żeby ktoś do mnie przyjechał i mi to wystawił wszystko bo ja się czymś innym zajmuję i mnie szlag trafia jak mam cos wystawiać a szkoda mi tak wszystko rozdawać. Niektóre z tych rzeczy o ile nie wszystkie to perły prawdziwe.

Gość gość
A program do wystawiania mam kapitalny kupiłam go na allegro kiedyś:) Wszystko się robi na nim migiem i zdjęcia też się migiem obrabia i wszystko co potrzebne by aukcję fajna wystawić. Jak ktoś lubi zdjęcia robić to w zasadzie nic więcej nie potrzeba. Opisy mogę porobić bo pisać lubię i potrafię tak dobrze by sprzedać szybko ale reszta mnie nuży . Mogę opisy zrobić w tym dobra jestem.

Gość gość
Mąż mi nie pomoże bo on też ma inne sprawy. Serio potrzebowałabym kogoś do pomocy!

Gość gość
Mąż coś czasami 4 miesiące sprzedawał i sprzedać nie mógł tylko cenę opuszczał:O Mówie do niego że ja bym to sprzedała w przeciągu dwóch tyg za jeszcze raz tyle ile on chce No to mąż chwycił mnie za grabkę i się założył o 100że nie dam rady. Zarobiłam tą stówkę:) Opis to klucz ale też strona aukcji jest ważna Mój program to potrafi!