Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam na FB. Może po raz kolejny. Może skuteczny.

Polecane posty

Gość gość

LITO OD MAM DLA MAM Spójrz, my też mamy dzieci, wokół których kręci się cały nasz świat, ale w końcu każdy rodzic uważa, że jego dziecko jest najwspanialsze. Tylko, że my nie mamy zamiaru zamęczać innych naszą miłością do nich! Jeśli córka założyła nowe ubranko – cóż, zrób zdjęcie i wyślij je wiadomością prywatną do osoby, które je sprezentował – nie do wszystkich! Twojej córce udało się raczkować? Nie obchodzi nas to! Ona ma już pół roku, więc to nic wielkiego! Zatrzymaj się i pomyśl – gdyby jakaś inna matka wyprawiała to, co Ty, już dawno miałabyś jej dosyć. Nie możemy się doczekać, kiedy wreszcie pójdziesz do pracy – może nie będziesz miała już czasu na taką aktywność na Facebooku. XXX jest cudowna i wszystkie ją kochamy, ale nasze dzieci też są fajne. Na pewno wkurzasz tym wielu ludzi. "XXX to, XXX tamto” Mało kogo interesuje, co akurat zrobiła XXX, więc daj nam wreszcie od tego odpocząć...

Gość gość
tak jest. poza tym wrzucanie do sieci zdjęć dzieci to pożywka dla pedofilów.

Gość gość
niech wrzuci jedno, dwa zdjęcia. Niech się pochwali, ale bez przesady. dzienna dawka po 1-6 zdjęć to za dużo i naprawdę denerwuje.

Gość gość
znam taką jedną tępą matke polke, jej bachor coś narysuje to odrazu leci na fb

Gość gość
a są i takie które z porodówki wrzucają fotki ;)

Gość gość
Gdyby moja matka odpieprzala takie rzeczy ze mna gdyby istnialy fejsbuki 30 lat temu to uwazam ze zrobilaby mi krzywde. Dziecko to nie jest malpka w zoo. To nie jest zabawka. To zywy czlowiek, ktory w przyszlosci moze sobie nie zyczyc budowania jego historii w Internecie!

Gość gość
czego wymagać od narodu ciemnego,tepego,zawistnego i bez poważania w świcie.Dokładnie tego co właśnie czynią na fb

Gość gość
Obrazki dzieci, zdjęcia z porodówki... to już za dużo :O wyślijmy to komuś kogo to obchodzi :O

Gość gość
jest tylko jedno(może 2-3-4) najwspanialsze dziecko na świecie i ma je każda matka. Dla mnie jest całym światem, ale zdaje sobie sprawę, że dla innych nie. Te matki potrzebują trapi szokowej. Napisać w komentarzu co się o tym myśli i dziękuję

Gość gość
i nagle każda mamuśka dodająca do 50 zdjęć tygodniowo zmienia się w mamę która tego nie robi :D