Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szok czytajcie co mi sie przytrafiło

Polecane posty

Gość gość

olałam ostatnie zajęcia z bierzmowania a juz było po mszy i wpadłam jak głupia na ostatnią chwile jak juz sie kończyła wszyscy dostali juz wpisy i wychodzili a ja nie wiec zapytałam koleżankę co teraz a ona poradziła mi aby pójść do księdza na zakrystie , wszyscy juz wyszli a zostałam ja sama lekko onieśmielona i wtedy on zaprosił mnie tam, nikogo oprócz na nie było, zamknął drzwi i kazał zdjąć spodnie majtki i trampki, wzbraniałam sie ale byłam sama i bałam sie więc zostałam tylko w bluzce i skarpetkach, zapytał sie czy mam miesiączkę odpowiedziałam ze tak, wtedy odwrócił mnie plecami i wziął na palec jakiś krem i wsadził mi go głęboko w pupę i masował aż mnie skręcało... następnie powoli wsadził mi w pupę czułam ze mi ona pęknie, jak skończył pomógł mi sie ubrać i powiedział żebym nikomu o tym nie mówiła, na koniec podpisał mi obecność na bierzmowaniu

Gość gość
ale głupie prowo :O

Gość gość
Hahahahahah nawet mnie to rozbawiło, ale może warto zgłosić na policje zarówno molestowanie jak i szkalowanie osób duchownych przez internetowych trolli

Gość gość
To nie prowo

Gość gość
autorko dobrze ze za marzenie twoje nie karza bo juz bys siedziała bujna masz wyobraznie