Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie bardzo samotna nie widze sensu w zyciu.

Polecane posty

Gość gość

Kiedys bylam szczesliwa zona i mama ...niestety moje.malzenstwo rozpadlo sie zostalam sama z 7 letnim synem... odcielam.sie od ludzi bo znajomi byli wspolni z mezem wiec zadawanie sie z nimi bylo zbyt bolesne ciagle tematy w ktorych przwijal sie ex maz...poznalam faceta ktory wlasnie spi na kanapie ....na poczatku wydawalo mi sie ze zlapalam pana boga za nogi a za nim sie objerzalam zostalam sama z nim nudnym i wrednym ....nie mam nikogo jestem amutna zaniedbana ....;( zyc sie nie chce

Gość gość
to napisz do mnie na gg 7179864 odpisz

Gość gość
Mam inną sytuację rodzinną ale też czuje się samotna więc znam ten ból.

Gość gość
To nie mozliwe zeby w tlumie ludzi nie znalesc bratniej duszy a ja nie potrafie :( wiec postanowilam sprobowac tu ...

>>>To nie mozliwe zeby w tlumie ludzi nie znalesc bratniej duszy a ja nie potrafie wiec postanowilam sprobowac tu ...<<< x I wpadniesz z deszczu pod rynnę :( :( :(.

Gość gość
Byx moze ale.szczerze w realnym zyciu czuje ze tak sie wlasnie stalo ...wpadlam.z.deszczu pod rynne

>>>Byx moze ale.szczerze w realnym zyciu czuje ze tak sie wlasnie stalo ...wpadlam.z.deszczu pod rynne<<< Ja zawsze ostrzegam przed internetowymi znajomościami, ale szczęśliwe wyjątki ponoć się zdarzają :).

Gość gość
To prawda nie mozna nikogo skreslac tylko dlatego ze to internet.... Mysle.ze tu nawet latwiej rozmawiac... latwiej znalesc kogos z podobnymi problemami...

Gość gość
Niejednokrotnie pisały na tym forum osoby samotne które szukały bratnią dusze tak że są szanse że trafisz na taką. Samotnych ludzi jest naprawde dużo. Ja zresztą do nich również się zaliczam.

Gość gość
Moja samotnosc to moja wina naprawde jak wracam myslami w przeszlosc to mialam wiele bylam.szczesliwa otaczali mnie kochajacy zyczliwi ludzie niestety ja postanowilam zniknac zamknac sie w sobie ....i dzis kiedy chcialabym wyjsc z jakas inna mama z dzieckiem w podobnym wieku chocby na plac zabaw to nie mam takiej ...znajomej ani nawet nieznajomej ... poprostu ... ;(

>>>.i dzis kiedy chcialabym wyjsc z jakas inna mama z dzieckiem w podobnym wieku chocby na plac zabaw to nie mam takiej ...znajomej ani nawet nieznajomej ... poprostu ... ;(<<< x Ty chcesz wychodzić, z ponad siedmioletnim synem, na plac zabaw ? ? ?

Gość gość
Tak a co w tym zlego?

>>>Tak a co w tym zlego?<<< x Spytaj syna, bo dla mnie jest to co najmniej dziwne :(.

Gość gość
Moi znajomi się jakoś wykruszyli część wyjechała za pracą a ja zostałam sama. Kiedyś też prowadziłam bardzo towarzyskie życie.

Gość gość
Nie ma.nic przeciw ... mieszkamy w nowym miejscu nie zna tu nikogo ...

Gość gość
Moi znajomi się jakoś wykruszyli część wyjechała za pracą a ja zostałam sama. Kiedyś też prowadziłam bardzo towarzyskie życie." Rozumiem....a skad jestes ?ile masz lat ??

Gość gość
Źałuje ale mam za dużo lat żeby być twoją koleżanką chociaż też mam syna tyle tylko że jest sporo starszy od twego. Mieszkam w Zachodniopomorskim.

Gość gość
:) zycze Ci abys jednak znalazla kolezanke w swoim wieku i zeby zycie towarzyskie wrocilo :)

Gość gość
Serdecznie dziękuję mam taką nadzieję tobie życze tego samego chociaż uważam że to ty masz większe szanse.