Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczerze co waszym zdaniem ma zrobić osoba z pryszczami na całej twarzy ?

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem. Sam ma problem z przebarwieniami potrądzikowymi. Walczę. Chcę teraz wypróbować laser, bo już mi nic nie pomaga.

Gość gość
pol kilo tapety na ryj

Gość gość
jest taka masz na blizny po pryszczach mi pomogla ale trzeba codziennie uzywac i strasznie ta masc smierdzi cebula

Gość gość
mejk ap albo z domu nie wychodzić chyba , że nocą i to pochmurną by blask księżyca nie oświetlał mordy pryszczatej

Gość gość
Dermatolog zleci badania. Jeśli to nie jest trądzik młodzieńczy to może być gronkowiec czy coś innego. Moja kuracja byla trochę kosztowna ale nie mam już tego s**tu na twarzy ;)

Gość gość
retinoidy?

Gość gość
isc do kosmetyczki

Gość gość
wykopać głeboki dół z wapnem i wygodnie się w nim ułożyć, wapno zmieszane z glebą daje niesamowite efekty nie tylko na pryszcze

Gość gośćKAC
Stosowałam tabletki IQFACE i efekty po tych tabletkach są super.Wystarczą dwa miesiące stosowania i na dobre pozbyłam się problemu.W sumie pierwsze delikatne zmiany można zauważyć już po pierwszym tygodniu stosowania.

Gość gość
ja jestem za konsultacją u dobrego dermatologa, który dobierze odpowiednie zabiegi kosmetyczne i polecane kosmetyki do stosowania. Sama miałam dość spore problemy z trądzikiem, wiem jak to jest ;/ teraz jestem w trakcie terapii u http://www.high-med.pl/ i mam cały pakiet zabiegów w tym zakresie - stopniowa poprawa jest, ale trzeba tez pamiętać o tym, że każda cera inaczej reaguje i inne metody moga okazać się pomocne - ważne, aby dobrał je specjalista.