Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mały dylemat mam

Co byście zrobiły

Polecane posty

Sytuacja jest z gory nieciekawa, podoba mi się pewien mężczyzna, ale jest duża szansa iż nawet nie wie o moim istnieniu ;) może troche przesadzam, ale moze mnie kojarzyc tylko z widzenia gdyz swego czasu wpadalismy na siebie dosc czesto. Odnalazlam go na portalu spolecznosciowym. Jakos niestety nie mam smialosci do niego napisac, czy zaryzykowalybyscie czy jednak ten sposob nie kojarzy sie najlepiej? Nie chce od razu stracic szansy na jego poznanie, ale marna ze wpadne na niego raz jeszcze.

Gość gorg
oczywiscie, napisz mu cos. czemu nie? nie masz nic do stracenia. ja kiedys dalam facetowi dobitnie znac, ze mi sie podoba i jestesmy razem ponad rok, zakochani totalnie. zaznacze, ze wiedzial o moim istnieniu, ale nic poza tym. niewiele wiecej niz w Twojej sytuacji. proboj, bo potem bedziesz zalowac.

Oo to mi dalas nadzieje ;) Ale wiesz latwo moze to tez pojsc w druga strone niestety...moze pomyslec ze jestem nachalna czy cos..A moze zdradzisz jak go zagadnelas? ;) Łatwiej jest gdy ma sie jakiś punkt zaczepienia ale tu niestety nie mam żadnego..

Gość gorg
Oczywiscie ze moze pojsc w druga strone. Szanse pol na pol. Ale wiesz, jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz. Jak? Ja polecialam po bandzie. Punkt zaczepienia moglam miec ale go pominelam tak by nie bylo watpliwosci. Dlugo by pisac. Nie bardzo chce na forum, ale jak chcesz to: alexandraii@o2.pl

Ciekawie brzmi ta twoja historia :) napisze :)

Gość gorg
Sorki, jeszcze raz: alexandraiii@o2.pl